Bomba bačena na kuću u Nišu? Grozdanovići sumnjaju: Ovo je OPOMENA našem sinu

21.06.2018. 07:00
Piše:
Srbija Danas/Blic
Geler uleteo u spavaću sobu

Nova eksplozija uznemirila je Nišlije. U niškom naselju Brzi brod, u noći između utorka i srede, eksplodirala je bomba. Petronije i Stana Grozdanović prijavili su da je na njihovu kuću bačena eksplozivna naprava, a povređenih srećom nije bilo. Prema prvim nalazima istrage, kamere su navodno snimile visokog momka u trenerci sa kapuljačom i naočarima kako se saginje, uzima bombu i baca je pravo sa kapije u dvorište.

U niškoj policiji su potvrdili da je prijavljen incident, a do zaključenja broja nisu saopštili detalje o istrazi.

- Jedan od gelera bukvalno nam je uleteo u spavaću sobu gde sam, u tom trenutku, srećom bio sam - ispričao je Petronije.

TRAGEDIJA U BAČKOJ PALANCI: Otac pronašao mrtvog sina (18)

Ovaj stariji bračni par ne može sa sigurnošću da tvrdi šta je razlog, ali pretpostavljaju je da je bomba "opomena" i pretnja sinu Milošu, građevinskom preduzimaču koji se trenutno nalazi u Vojvodini. On je kako navode roditelji, dužan nekim osobama, koji je vodio na rad u Švedsku.

- Smatramo da je to pretnja našem sinu koji uopšte nije dužan taj novac. On je vodio neke ljude iz Niša na rad u inostranstvo. Bavi se molerajem, postavljanjem lamperije, fasadom... Dok je on bio ovde, oni su tamo nakarikirali i dnevnice i broj sati, tako da je ispalo da im duguje 100 i više evra po danu, što on nije hteo da im prizna. Sada mi sumnjamo da je neko na ovaj način odlučio da zapreti našem sinu - kaže Grozdanović: - Njemu su zbog tih nazovidugova radnici tamo u Švedskoj hteli bager da prodaju, ali je njegov partner Šveđanin to sprečio.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
21.06.2018. 07:00
Pogledajte više