"Čistoća" podelila paketiće učenicima specijalnih škola (FOTO)

30.01.2021. 19:46
Piše:
Srbija Danas
JKP Gradska čistoća / Izvor: Foto: JKP Gradska čistoća
"Gradska čistoća" obradovala mališane

Direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić danas je posetio OŠ "Boško Buha", koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju na opštini Zvezdara i Specijalnu OŠ "Miloje  Pavlović" sa GO Čukarica i učenicima podelio 251 novogodišnji paketić.

- U prethodne dve godine JKP "Gradska čistoća" se trudilo da za novogodišnje praznike, osim dece svojih zaposlenih, obraduje i što više mališana u beogradskim socijalnim i obrazovnim ustanovama.

- Ove godine smo odlučili da pažnju javnosti skrenemo na decu sa specijalnim potrebama i zato sam posetio OŠ "Boško Buha" i "Miloje Pavlović". Specijalne škole često uzimaju učešće u našim edukativnim akcijama i želeli smo da nagradimo njihov višegodišnji trud i rad. I ova deca vole novogodišnje praznike i poklone i zaista im se iskreno raduju, a s druge strane nama je praznik svaki dan kada nekom od najmlađih sugrađana izmamimo osmeh na lice. Drago mi je što smo i ove godine to uspeli. Trudićemo se da pored edukacije najmlađih kroz različite aktivnosti koje godinama sprovodi "Gradska čistoća" i ovakve, humane akcije, postanu naša tradicija - poručio je Popadić.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

JKP "Gradska čistoća" prethodne dve godine je za novogodišnje praznike podelilo paketiće štićenicima Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Svratišta za decu ulice na Zvezdari.

Piše:
Srbija Danas
30.01.2021. 19:46
Pogledajte više