Dinamo čestitao "Oluju", komentari za nevericu: Srbe ćemo klati! USTAŠKA BOLEST nema leka (FOTO)

05.08.2018. 18:21
Piše:
Srbija Danas
Dinamo Zagreb / Izvor: Profimedia
Poruka osvanula na zvaničnom Instagram profilu

Hrvatski fudbalski klub Dinamo iz Zagreba čestitao je svim građanima Hrvatske zločinačku akciju "Oluja" u kojoj je zapravo proterano više od 250 hiljada građana te zemlje sa svojih vekovnih ognjišta samo zato što su bili Srbi i pravoslavci.

Gore društvene mreže! Oficir vojske CRNE GORE na proslavi klanja Srba u "Oluji" (FOTO)

U Kninu proslava, u Beogradu žalost: Pomen žrtvama stradalim tokom akcije "Oluja" u Crkvi Svetog Marka

"Bilo je jezivo, kolona je nosila zadah smrti": Zbog "Oluje", Peđolino nikada nije proslavio godišnjicu braka!

Poruka koja je osvanula na zvaničnom Instagram profilu Dinama samo je nastavak ustaške tradicije koju brižljivo gaje svi hrvatski fudbaleri, navijači i tamošnji sportski radnici, pa i cela država.

"U nedelju, 5. avgusta, u Hrvatskoj se obeležava i slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 23. godišnjica vojno-redarstvene akcije ''Oluja''. Ovaj se datum obeležava kao pobeda u Domovinskom ratu, a označava dan kada je 1995. godine Hrvatska vojska u akciji “Oluja” oslobodila okupirani grad Knin. Svim građanima Republike Hrvatske želimo čestitati Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a braniteljima čestitamo Dan hrvatskih branitelja.", piše u objavi koja je postavljena uz sliku ustaške zastave koja se, za sada, vijori na Kninskoj tvrđavi.

"Hrvatska ima problem sa zdravim razumom, a ne sa Srbijom": Vulin oštro reagovao povodom proslave "Oluje"

Ono što je još više zgrozilo jesu otvoreni ustaški pozdravi u komentarima ispod objave. Tako se mogu pročitati pozdravi "Za dom spremni" koji je korišćen u vreme NDH i sada se baštini kao tradicija naroda koji nema ništa osim klerofašističkog nasleđa najkrvavijeg režima koji je služio Hitleru i pravio logore za Srbe, pa čak i za decu.

Bajin oproštaj od Krajine: Knindža izgovorio POTRESNE REČI dok je padala RSK!

U jednom od komentara kaže se "Oj Hrvatska mati Srbe ćemo klati" što je otvoren poziv na ubijanje pripadnika našeg naroda. Valjda im nije bilo dovoljno srpske krvi iz Prvog svetskog rata, Drugog svetskog rata i ubijanja milion i dvesta hiljada Srba i najnovijeg etničkog čišćenja u "Oluji" 1995. godine.

 

Piše:
Srbija Danas
05.08.2018. 18:21
Pogledajte više