JAUCI, PLAČ, TUGA I BOL! Mučne scene sa sahrane Marije poginuloj u nesreći koja je SRBIJU ZAVILA U CRNO!

11.10.2018. 22:43
Piše:
Srbija Danas/Alo
Sahrana saobraćajka / Izvor: Foto: Tanjug/Dušan Aničić/Profimedia (Ilustracija)
"Zlato moje, zar da dočekujem crne svatove umesto unuke?"

Porodica i prijatelji danas su se oprostili od Marije Čajetinac (33) iz Dublja kod Trstenika, koja je jedna od osam žrtava stravične nesreće koja se dogodila na auto-putu Beograd - Niš kod Jagodine. Više stotina rođaka, prijatelja i poslovnih partnera porodice Čaejtinac, koja je vlasnik ugledne firme "Elektron" satima je u mimohodu izjavljivalo saučešće porodici.

DRUŠTVENE MREŽE BRUJE: Poznata sudbina PSA koji se nalazio u kolima nastradale Marije na auto-putu!

Marijin otac Milivoje i stariji brat Danijel dočekivali su crne svatove pred vratima kuće u kojoj je u kovčegu ležalo telo nesrećne devojke.

saobraćajka / Izvor: Tanjug/​Dušan Aničić

Kraj odra, majka Dana je sve vreme gorko jecala, grleći i ljubeći sliku svoje miljenice Maje.

- Zlato majkino, zar da dočekujem crne svatove umesto unuke da mi podariš? Kako, srećo moja, da te majka vrati, kako da te oživi i da nam ponovo budeš radost najveća? Kako da te majka zameni? - ridala je kraj kovčega nesrećna majka.

Dok je sveštenik pred kućom držao opelo, otac Milivoje je nervozno gledao okolo, kao da da se nadao da će ugledati svoju dragu ćerku.

"Ćerka mu je ostala BEZ POLA GLAVE" JAUCI, VRISCI I OČAJ, potresna ispovest preživelog sa auto-puta (FOTO)

- Gde si, anđele moj? Ti si bila naš anđeo i dok si bila živa. Šta otac da uradi da te vrati? Životom da platim... - neutešno se otac držao za glavu.

saobraćajka / Izvor: Tanjug/​Dušan Aničić

Tužnu povorku od kuće do lokalnog groblja, sa krstom i Marijinom slikom, predvodio je njen brat Danijel, kome se nekoliko puta oteo krik: „Sestro“.

Na groblju su svi zaplakali kada je kraj rake Danijel gorko zapevao: „Šta da kažem ocu kad me pita... Nedelja, i svi su tu, sve podseća na sreću... Sestro moja“.

Otac bio u koloni u kojoj je Marija poginula

Da tragedija bude veća, kobnog dana kada je Marija stradala, Milivoje je bio u koloni. Prema kazivanju rođaka, Marija je krenula na posao u beograd, dok je otac odmah posle nje krenuo ka Novom Sadu i zaustavio se u koloni na mestu udesa, ne znajući da mu je mezimica mrtva. U jednom trenutku je uzeo telefon da je pozove, da joj javi da je "zarobljen", ali mu se tada javio policajac i saopštio "da Marije više nema".

 

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
11.10.2018. 22:43
Pogledajte više