Javno komunalno preduzeće GSP "Beograd" se priključilo realizaciji kampanje "Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život"

29.03.2021. 09:45
Piše:
Srbija Danas
Pratili smo sve preporuke nadležnih institucija i zajedno sa njima pratili inovacije na polju preventive i zaštite javnog zdravlja od dvostrukog čišćenja  različitim dezinfekcionim sredstvima do tretmana ozonom

Javno komunalno preduzeće GSP "Beograd" , kao društveno odgovorno preduzeće od svog osnivanja, trudi se da društveno odgovorno posluje. U okolnostima pandemije koja je pogodila ceo svet, od prvog dana pokušavamo da damo doprinos kroz brigu o našim korisnicima i zaposlenima. Pratili smo sve preporuke nadležnih institucija i zajedno sa njima pratili inovacije na polju preventive i zaštite javnog zdravlja od dvostrukog čišćenja  različitim dezinfekcionim sredstvima do tretmana ozonom. Danas smo se priključili realizaciji kampanje "Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život", koju organizuje grad Beograd i Zavod za javno zdravlje Beograda. JKP GSP "Beograd" učestvuje sa 150 vozila, koja će brendirati kompanija "Info Media Group", kao partner u projektu.

Foto: GSP / Izvor: Foto: GSP

"Naš cilj je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer se masovnom imunizacijom zaustavlja epidemija. Gradjani Srbije su medju prvima u svetu dobili vakcinu i imaju pravo na izbor vakcine različitih proizvodjača. Cilj kampanje je da istaknemo i podsetimo da  ćemo se samo vakcinacijom vratiti načinu života  koji  smo vodili pre ove pandemije i koji nam svima nedostaje", izjavio je izvršni direktor za finansijske poslove Dejan Krstović.

Foto: GSP / Izvor: Foto: GSP
Gsp
Piše:
Srbija Danas
29.03.2021. 09:45
Pogledajte više