Kontejneri otišli u zaborav!

29.08.2019. 16:29
Piše:
Srbija Danas
Uklonjeni kontejneri-špediteri u novoj poslovnoj zgradi / Izvor: Foto: Parking Servis
U poslednje četiri godine bogatiji za 3.800 m2 savremeno uređenog poslovnog prostora. 

Na obodu Beograda, na koridoru 10, na raskrsnici puteva koji spajaju Beograd, Zagreb, Budimpeštu, Skoplje, Atinu, Sofiju i Istanbul - Logistički centar koji pruža sve na jednom mestu.

Na Međunarodnom terminalu u Bloku 43 na Novom Beogradu svi špediteri konačno rade u komfornim kancelarijama. Neuslovni kontejneri uklonjeni su i više ne ruže ovaj Logistički centar, koji je najveći terminal tog tipa u Srbiji. 

U poslednje četiri godine "Parking servis" Beograd, koji upravlja ovim Logističkim centrom, izgradio je tri nove poslovne zgrade, sa ukupno 3.800 m2  savremeno opremljenog kancelarijskog prostora.

Neuslovni kontejneri za rad špeditera / Izvor: Foto: Parking Servis

Time su se stekli uslovi da sve špediterske kuće, koje imaju predstavništva na ovoj lokaciji, izađu iz starih, zarđalih kontejnera i pređu u prostrani, svetli, infrastrukturno kompletno opremljen poslovni prostor. – izjavio je Andrija Čupković, direktor JKP "Parking servis".

 U novoj poslovnoj zgradi, površine 2.000 m2 , koja je završena ovih dana, svoje "mesto pod suncem" pronašlo je više od 30 špediterskih kuća. U novoj zgradi će biti otvoren i restoran brze hrane, koji će koristiti, kako oni koji rade u ovom Logističkom centru, tako i korisnici – vozači kamiona, koji tu obavljaju carinske formalnosti.

U poslednjih nekoliko godina Logistički centar "Parking servisa" značajno je podigao nivo usluga koje pruža. Pomenimo samo neke od pokazatelja - uvođenje besplatnog interneta za vozače kamiona, kao i nova kupatila sa tuševima koje oni mogu neograničeno koristiti. 

Uklonjeni kontejneri-špediteri u novoj poslovnoj zgradi / Izvor: Foto: Parking Servis

U Logističkom centru u Bloku 43, kroz koji dnevno prođe više od 500 kamiona, osim carinske ispostave i parkirališta za teretna i putnička vozila, nalazi se i javno carinsko i komercijalno skladište.

Iako centar, koji se prostire na 8 hektara, ima sve što je neophodno, planovi "Parking servisa" idu još dalje. U pripremi je dokumentacija za proširenje kapaciteta na dodatnih 6 hektara, što će ovaj Logistički centar svrstati u jedan od većih i modernijih u regionu.

Krenuo je da čisti bojler i zanemeo od ŠOKA kada je video šta je sve pronašao u njemu (VIDEO)

 

Piše:
Srbija Danas
29.08.2019. 16:29
Pogledajte više