POVORKA KRENULA KA GROBNOM MESTU: Više od 300 ljudi na sahrani Saleta Mutavog

18.10.2016. 13:25
Piše:
Srbija Danas
Sahrana saleta Mutavog / Izvor: Srbija Danas
Velike mere bezbednosti, novinari udaljeni 100 metara dalje!

Sahrana ubijenog vođe navijača Aleksandra Stankovića je u toku na Novom groblju u prisustvu velikog broja navijača, javnih ličnosti ali i radoznalih građana. Kako javljaju naši reporteri, povorka je iz kapele krenula ka grobnom mestu gde će Stanković biti sahranjen.

Na sahranu Stankovića došli su i predstavnici uprave "Partizana" Miloš Vazura, Milorad Vučelić i Ivica Iliev, kao i fudbaleri Partizana, Valeri Božinov, Saša Ilić, Bojan Ostojić i Miroslav Vulićević, koji su se nalazili sa strane...

Sale m sahrana / Izvor: Srbija Danas

Na Novom groblju nalaze se i navijači "Partizana" koji su raspoređeni na ulazu.

Uživo dešavanja sa sahrane možete pratiti KLIKOM OVDE!

Podsetimo, Aleksandar Sale Mutavi je ubijen 13. oktobra ispred Centralnog zatvora dok je bio u kolima kad je na njega ispaljeno preko 60 metaka.

Za sada jedini privedeni bio je suvlasnik pomenute teretane i bivši pripadnik "Pink Pantera" Bojan V., koji je nakon davanja iskazapušten na slobodu. Saznanja govore i da su u ubistvu učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova. Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na "audi" u kom je bio Stanković.

Piše:
Srbija Danas
18.10.2016. 13:25
Pogledajte više