ŽENSKA IKONA '90-ih OTKRIVA TAJNE STARE 25 GODINA: U žestoko društvo me je uveo kum Darko Ašanin! (FOTO)

15.09.2016. 14:38
Piše:
M.Obradović
Saša Krajnc / Izvor: Foto: SrbijaDanas/Ilustracija
Na Petrovdan 1969 u Beogradu je rođena Saša Krajnc. Ceo život provela je u Zemunu u svoj život posvetila tom gradu. Sticajem okolnosti bila je ljubimica većine žestokih momaka devedesetih godina.

Bila je njihov prijatelj, žena, devojka, drug za sva vremena...Saša danas svoje prijatelje umesto po kafićima viđa po grobljima. Ko je danas i kako je preživela sve to, ona priča za portal Srbija Danas.

Otkrivena tajna NOVČANICE OD 1000 MARAKA iz kultnog filma VIDIMO SE U ČITULJI! (FOTO)

Šta je tražila u opasnim momcima?

Kao dete razvedenih roditelja, sa svojih 14 godina nije mogla da pronađe autoritet kod oca (Zlatka Krajnca, proslavljenog košarkaškog sudije), već ga je pronašla kod momaka koji su obeležili devedesete godine i danas su žive legende. Giška, Darko Ašanin, Daniel Išljemović, Ljuba Zemunac...samo su neka od imena koji su u njenom životu ostavili dubok trag.

Kaže da su joj pružili sigurnost, ljubav, i prijateljstvo kako više ne postoji.

S obzirom na to da je i u privatnom životu imala previše smrti, radeći jedno vreme kao medicinska sestra na šok odeljenju, ni na poslu nije mogla da se nosi sa istim, jer posledice su užasne – previše smrti za jedan život!

UBIJENI NIKOLA BOJOVIĆ IMAO JE JEDNU ŽELJU: Džej mu je, na molbu Nikolinog oca, ispunio - NA GROBU (VIDEO)

Najveća ljubav u njenom životu je bila mlada, brza i uvek naoružana

Najveća ljubav mog života je, svakako, Daniel Išljemović - mlad, brz, uvek naoružan i ekstremno opasan. On je bio u svakom trenutku kao tempirana bomba. Takvog su ga svi znali i zazirali od njega. Daniel je bio potpuno nebaždaren na ulici, dok je u kući bio apsolutno divan.

ONI SU UBILI KNELETA: Jedna osoba je imala nešto da mu kaže, druga ga je naterala da klekne!

Jedna smrt je najviše pogodila i boli je i dan danas

-Ja sam anestetičar i uglavnom sam radila po šokovima. Nisam psihički mogla da izdržim toliko leševa dnevno. Na pitanje, čija je smrt najviše pogodila, odgovorila je teško i jednostavno.

ROBIJAŠI BESNI NA NJEGA: Evo kako izgleda ZATVORSKA ĆELIJA Kristijana Golubovića u Zabeli!

-Mog muža! Nakon kraće pauze dodala je:

-Njega sam volela najviše na svetu! Zvao se Daniel. Sve smrti su me pogodile, osetila sam se napušteno, pogotovu devedesetih, ali posle njega ostala je rupa na mom srcu i još me boli kad vetar duva. I Daniel je spadao u grupu žestokih momaka i jedne večeri i on je tragično završio.

OTKRIVENA TAJNA PISMA "VOLI TE BRAT": Kako je oslobođen Luka Bojović

Sa 14 godina je upoznala žestoke momke, ali nije bila svesna ko su

Devedesete su ostavile trag na svima, pa tako i na njoj. Kad bi mogla da vrati vreme unazad kaže da bi opet uradila sve isto i da ni za čim ne žali.

-Tad sam lepo živela. Sa 14 godina sam počela da treniram. Volela sam sport i počela sam da idem u teretanu. To su bila drugačija vremena. Nije bilo „sezonaca“ kao danas. Žestoke momke sam tamo upoznala. Bila sam drčna, prgava, svojeglava, bez dlake na jeziku. Kao takva sam im bila simpatična, zavoleli su me i štitili. Nisam imala pojma ko su ti momci, tek sam kasnije saznala. Oni su bili za mene, i ostali, najbolji!

OVAKO IZGLEDA LUKINA ŽENA: Španski mediji opsednuti pričom o "lepoj Barbari i princu kriminalcu" (FOTO)

Danas se priseća takvih dana i kako je sve to počelo, detaljno i iskreno opsala je u svojoj prvoj knjizi „Princeza trotoara“. U jednom delu knjige kaže:

-U društvo žestokih momaka me je uveo kum i, u to vreme najbolji prijatelj, Darko Ašanin. Ispunjavao mi je sve moguće i nemoguće želje, bilo da su glupe, opravdane, neopravdane, skupe, jeftine... Imao je i vremena i strpljenja da ispoštuje sve moje hirove, od slanja kola gde god da se nalazim, preko naručivanja žabljih bataka, do nekih krajnjih bezobrazluka, kao što je maltretiranje ljudi na ulici. Sve mi je dozvoljavao, napisala je Saša.

ARKANOV PRIJATELJ BROJ 1: Odležao je robiju zbog njega, a nije pisnuo, opevao ga je i Čorba! (VIDEO)

Prijateljstvo koje je ostavilo najviše traga je „nenormalno lep muškarac za kojim je odlepila“ - bio je to Giška

Gišku je slučajno upoznala, u Arkanovoj poslastičarnici. Sedela je sa bratom i nekim društvom, kada je ušao kako ona kaže nenormalno lep, šarmantan muškarac, na koga je „odlepila istog momenta“. Zamolio je njenog brata da dozvoli da izađu na piće (bio je poznat po dobrim manirima), ali je kasnije saznao da se zabavljala sa jednim od momaka iz istog društva, tako da su ostali samo jako dobri prijatelji.

KO JE BRE TAJ KNELE? Ovako je počelo prijateljstvo Džejevog brata i Kneleta. Onda su UBILI obojicu

Uspomene na ove momke ostale su u srcu i sećanjima. Ima i nešto malo fotorgafija, ali su joj kako kaže, često obijali automobil, što policija, što kriminalci, i sve to odnosili. 

U drugoj knjizi, koja nosi naziv "Srce iza rešetaka" svakako će se pronaći svaka pripadnica lepšeg pola koja je bar jednom u životu volela nekog neustrašivog kralja ulica, naizgled grubog i bezosećajnog, ali i pored toga ,velikog i mekog srca. Kako Saša kaže, jedan lik iz romana, koji se danas prepoznao, malo se ljutio jer ga je na "kraju romana ubila" ali da je i u njemu bila iskrena i dosledna sebi. Krimi ljubavna priča koju svima preporučuje.

Da može da vrati vreme...

Da može da vrati vreme, sve bi isto preživela. Kada je odlučila da svoj život devedesetih godina opiše u knjizi tad je majka pitala, je li svasna šta čini. Smatrala je da je jaka i da može da se nosi sa svim, ali ipak je sve potreslo.

17 GODINA SKRIVAN VIDEO: Jezivi detalji ubistva u Interkontinentalu (VIDEO)

Najviše kako kaže, komentari zlobnih i poremećenih ljudi. Iako je u knjizi potanko i pre svega istinito opisala mesta, događaje i ljude koji su i danas živi, većina na žalost nije, kaže da sa te strane nije imala problema. Čak šta više, stupila je u kontakt sa porodicom likova iz knjige, o kojima je Saša pisala.

Saša Krajnc / Izvor: Foto: Facebook/Saša Krajnc

Iza fasade jake i stamene osobe, krije se jako emotivna žena, željna iskrenih i pravih prijatelja, kakvih kako kaže danas nema. Srećna, ne plaši se ničeg i uvek u gardu – ponosna i svoja prkosi vremenu i nebitnim ljudima!

Tetovažom bodljikave žice na desnoj nadlaktici ogradila se od zlih ljudi, a lik Bogorodice oslikan na levoj čuva je od istih...Sedeći preko puta ove markantne plavuše koja nas je iznenadila svojom snagom i iskrenošću, nijedan drugi zaključak nije bio moguć. 

Saša Krajnc / Izvor: Srbija Danas
Piše:
M.Obradović
15.09.2016. 14:38
Pogledajte više