U SRBIJI SVE VRVI OD PROSTITUCIJE: Noć sa POZNATOM TV VODITELJKOM košta 3.000 evra!

24.09.2016. 14:32
Piše:
Srbija Danas/Alo
Prostitutka u kolima / Izvor: Profimedia
Lanac prostitucije u Srbiji nije zanemarljiv!

Elitna prostitucija je ponovo u središtvu medijske pažnje posle hapšenja četiri osobe u Zagrebu i razbijanja lanca seks-turizma u kojem su učestvovali i biznismeni i političari iz Srbije.

TRESE SE REGION OD SKANDALA: Razbijen lanac prostitucije, mnogi POLITIČARI u strahu!

Naravno, Srbija nije izuteak, pa se u lancu elitne prostitucije kod nas, kako se priča, nalaze se i brojne TV i rijaliti zvezde, pa i pevačice... koje svoje usluge naplaćuju od 200 pa do 2.000 ili 3.000 evra!

Političar i prostitutka / Izvor: Profimedia/ilustracija

- Elitnu prostituciju karakteriše i to što funkcioniše u zatvorenim krugovima. Devojke koje se odaju tom tipu prostitucije ne oglašavaju se javno i do njih se ne može doći bez preporuke ili posrednika - navodi izvor i dodaje da se tarifa razlikuje, pa manje poznate elitne prostitutke uluge naplaćuju po satu od 100 do 200 evra, dok cena za celu noć, u zavisnosti od želja klijenta može da iznosi i nekoliko hiljada evra, u novcu, ili u vidu egzotičnih putovanja ili šopinga po svetu.

ŽENE SE KU*VAJU, DA BI IM MUŽEVI UŽIVALI: Pristaju na sve samo zbog jedne stvari

Među elitnim prostitutkama, nalaze se i TV voditeljke, učesnice rijalitija i poznate pevačice, i naravno, postoji posebna klijentela koja želi da angažuje samo ove "poznate" žene za seks, a cena varira od 500 pa do nekoliko hiljada evra.

KASIRKA IZ BEOGRADA ISPRIČALA: Moram da se KUR**M, a sa mužem kasno noću plačem da dete ne vidi

Većinu devojaka koje se pojavljuju na televiziji, bude sramota kada ih privedu, pa često mole da se ne sazna čime se bave.

Piše:
Srbija Danas/Alo
24.09.2016. 14:32
Pogledajte više