NOVA BLAMAŽA SIMPATIZERA OPOZICIJE I SPECIJALNI GOST U KONTRAVIZIJI: Goran Vesić otkrio ko će biti GRADONAČELNIK

01.04.2018. 18:27 20:04
Piše:
Srbija Danas
Lav Pajkić / Izvor: Foto:YoutubePrintscreen/RTV Pink Official
Specijalni gost Kontravizije bio je gradski menadžer Goran Vesić

Večerašnja emisija Lava Pajkića "Kontravizija" još jednom je prikazala opšte neznanje među simpatizerima opozicije, te su građani ostali zetečeni.

Naime postavljeno je pitanje da prokomentarišu zloupotrebu službenog položaja od strane člana SNS-a Živojina Mišića koji je zamenio Ljubišu Dikovića na mestu načelnika generalštaba.

Simpatizeri opozicije jedva su dočekali ovo pitanje i osuli paljbu po vlasti, misleći da je Živojin Mišić član SNS-a.

kontravizija / Izvor: Foto:YoutubePrintscreen/RTV Pink Official

- Bolje da ne pričam ništa, čuo sam to na instagramu. Čula sam, na televiziji - samo su neki od odgovora simpatizera opozicije.

Specijalni gost Kontravizije bio je Goran Vesić, gradski menadžer.

Na pitanje voditelja kakvo je stanje u gradu, Vesić je krenuo da govori međutim isključen mu je ton, aludirajući na ono što mu se desilo ne tako davno kada je gostovao na RTS-u.

U gradu se gradi - kratko je dogovorio Vesić, kada mu je ton "ponovo vraćen".

Nevreme širom Srbije donelo poplave, nosilo krovove i građane ostavilo bez struje (FOTO/VIDEO)

- Završen je Kosančićev venac, uredili smo taj deo grada, to će biti mesto gde će se skupljati umetnici sa novom galerijom koju ćemo uraditi - rekao je Vesić.

Imate raznih budala koji kritikuju na "Tviteru", rekli su da smo ukrali bistu - rekao je Vesić i osvrnuo se na "razne budale" koje samo kritikuju na tviteru i koje pričaju kako je bista ukradena, a nakon tih laži nisu hteli da se izvine.

vesić / Izvor: Foto:YoutubePrintscreen/RTV Pink Official

Vesić je naveo da razume da je neko na drugoj političkoj strani i da ima druge interese, ali da ne može da veruje da neko ne voli da se njegov grad gradi.

Voditelj je pripremio jednu vrstu zabave za gradskog menadžera. Vesić je trebao da otkrije iza koje zagonetke se krije određeni političar. Lako je pogodio Đilasa i Šapića, kao i Boška Obradovića iza koga je stajala zagonetka "Žene često bije , čovek nikada nije".

SKANDALOZNI PRIZORI SA ULICA SMEDEREVSKE PALANKE: Proleće i smeće (FOTO)

- Zašto je Vuk Jeremić desničar? Zato što ima stan desno od Svetskog trgovinskog centra u Njujorku, voli da se provodi na desnoj obali SAD, ili zato što je Sorošu leva ruka zauzeta? - pitao je Pajkić Vesića, a gradski menadžer se odlučio na poslednji ponuđen odgovor.

Na samom kraju voditelj je upitao Vesića ko će biti gradonačelnik.

- To je ozbiljno pitanje. Biće jedan od 64 odbornika SNS-a, neće niko od 26 Đilasovih, niti ono malo Šapićevih - rekao je Vesić.

 

Piše:
Srbija Danas
01.04.2018. 18:27 20:04
Pogledajte više