ZA TURSKE PUČISTE VEĆ ISKOPALI RAKE: "Neće čuti ljudski glas više ikada, MOLIĆE ZA SMRT" (VIDEO)

01.08.2016. 21:15
Piše:
Srbija Danas
Groblje za izdajnike / Izvor: Foto: Video Printscreen/Press TV
Lov na turske komandose koji su pokušali da ubiju Erdogana trajao više od dve nedelje.

Turski specijalci uhapsili su 11 odbeglih komandosa pobunjenika koji su navodno pokušali da zarobe ili ubiju predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogan u blizini turskog letovališta Marmaris na Egejskom moru tokom pokušaja državnog udara.

BOMBE, PANIKA I HAOS NA ISTOKU TURSKE: U sačekuši likividirano najmanje pet policajaca! (FOTO)

Rojters podseća da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan boravio u tom hotelu i da se veruje da ga je napustio manje od sat vremena pre upada komandosa.

Iz vlade su poručili da pučisti "neće videti sunca dok su živi". 

Lov na komandose je trajao više od dve nedelje, a pronađeni su uz pomoć dronova i helikoptera u šumovitim brdima u okoloni Marmarisa. Operacija hapšenja je izvedena preko noći i predstavlja nastavak akcije u kojoj je otpušteno preko hiljadu vojnika, a u čistki nakon puča  iz državnih institucija već je zatvoreno ili otpušteno desetine hiljada ljudi.

ERDOGAN KAO SULTAN: Turski predsednik dekretom PREUZEO UPRAVLJANJE VOJSKOM!

Ministar ekonomije Nihat Zejbekči je još jedan u nizu turskih zvaničnika koji je nastavio sa oštrom retorikom u znak odmazde.

- Nateraćemo ih da mole. Zabićemo ih u rupe, takvu će kaznu da trpe u tim rupama, neće videti sunca dok su živi - poručio je Zejbekči i dodao "Neće čuti ljudski glas više ikada. Moliće da ih ubijemo".

NEVIĐEN UŽAS U VRTIĆU: Kaiševima vezivali decu za stolice, vaspitačica UJELA DETE ZA LICE!

Piše:
Srbija Danas
01.08.2016. 21:15
Pogledajte više