NEVIĐENA ZAPLENA: Ovako izgleda VIŠE OD TONA droge vredna 4 MILIONA EVRA! (FOTO/VIDEO)

20.03.2017. 13:05
Piše:
Srbija Danas
policija / Izvor: Foto: MUP Srbije
Velika akcija policije

Policija je tokom protekle noći zaplenila više od jedne tone skanka saopštio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, čija se vrednost procenjuje na oko četiri miliona evra. Tokom akcije uhapšeno je šest osoba.

NAJVEĆA ZAPLENA SVIH VREMENA: Tokom noći zaplenjeno više od TONE SKANKA!

Bivši upravnik CZ-a oslobođen optužbi za OTMICU SLOBODANA MILOŠEVIĆA

Stefanović je novinarima rekao je da je reč o rekordnoj zapleni, ne samo u Srbiji već i regionu.

Uhapšeni se sumnjiče da su zbog postojanja osnova sumnje da si izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, precizirano je u saopštenju MUP-a.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Uhapšeni su D.G. (49), koji se sumnjiči da je organizator kriminalne grupe, D.P. (37), D.I. (49), P.I. (26) i S.I. (41) iz Beograda, kao i V.K. (36) iz Novog Pazara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

– Ozbiljnim i napornim radom pripadnika Uprave kriminalističe policije, narkotici su zaplenjeni u rejonu između Novog Sada i Bačke Palanke, gde je i uhapšena kriminalna grupa koja je prevozila tu drogu – rekao je Stefanović.

NESREĆNI SLUČAJ ILI MONSTRUOZNI ČIN? Pas pao sa petog sprata, stanari sumnjaju da je bačen! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ministar je precizirao da je više od 1.000 kilograma droge pronađeno u šupljinama i hangarima vozila i istakao da je ovo jedna od najvećih zaplena svih vremana i najveća pojedinačna zaplena narkotika u regionu.

– Ovo je jedna od najvećih zaplena svih vremena, a svakako u regionu najveća pojedinačna zaplena droge. To pokazuje da je Srbija spremna da bude oslonac čitavom regionu u borbi protv narko trafikinga – istakao je Stefanović.

STRAVIČAN UDES kod Zrenjanina, žena POGINULA, četvoro TEŠKO POVREĐENI

Droga je, inače pronađena prilikom pretresa cisterne, koja se nalazila u magacinskom prostoru u mestu Obrovac nedaleko od Bačke Palanke, u posebno izrađenim bunkerima, gde je radi daljeg transporta trebalo da bude pretovarena u drugo teretno motorno vozilo.

Piše:
Srbija Danas
20.03.2017. 13:05
Pogledajte više