"Audi" nije izgoreo u potpunosti: Pronađen DOKAZ koji vodi do UBICA Despotovića

08.02.2018. 08:43
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Uviđaj / Izvor: Foto:Tanjug/Tanja Valić
Despotović je ubijen u ponedeljak u Zaplanjskoj ulici u Beogradu

"Audi A6" koji su ubice Dalibora Despotovića (37), nekadašnjeg telohranitelja pokojnog Slobodana Šaranovića, koristile tokom zločina nije u potpunosti izgoreo i istražitelji rade na utvrđivanju identiteta osoba koje su u njemu ostavile svoj DNK profil, kaže izvor.

Despotović je, podsetimo, ubijen u ponedeljak u Zaplanjskoj ulici u Beogradu. Ubica mu je prišao s leđa na ulici i ispalio mu dva hica u potiljak.

Uviđaj / Izvor: Foto:Tanjug/Tanja Valić

- Ubica i pomagač koji ga je čekao u "audiju" pokušali su da pobegnu van grada, ali im je pukla guma. Najverovatnije nisu hteli da se zaustave da ne bi bili uhapšeni, pa su u Leštanima zapalili automobil i pobegli. Međutim, "audi" nije izgoreo u potpunosti i postoje tragovi koji će pomoći u rasvetljavanju zločina – objašnjava sagovornik.

Podsetimo, policija je sa menjačnice koju je držao Despotović i ispred koje je ubijen, kao i sa obližnjih objekata uzela, snimke sa sigurnosnih kamera, koji se detaljno analiziraju. Na automobilu kojim su bežali bile su su ukradene tablice, a policija sumnja da su ubice došle iz Bosne. Izvori iz istrage tvrde da nije reč o pljački, jer novac iz menjačnice nije odnet.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
08.02.2018. 08:43
Pogledajte više