BEOGRAD VRVI OD POLICIJE: Luka Bojović stiže za manje od dva sata, aerodrom pod OPSADOM

30.11.2022. 18:00
Piše:
Srbija Danas/Blic
Luka Bojović / Izvor: Foto: Youtube/printscreen/B92
Luka Bojović, vođa nekadašnjeg zemunskog klana krenuo je letom iz Madrida za Srbiju pre pola sata. Kako saznajemo, mere bezbednosti će biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema nezvaničnim informacijama, po sletanju aviona u Beograd, Bojović se neće mešati i izaći sa ostalim putnicima koji budu doleteli letom avio kompanije Air Serbia iz Madrida.

- Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova. Zatim će izaći sa aerodromskog kompleksa na jedan od sporednih izlaza - kaže izvor "Blica".

Po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar. Prema saznanjimatu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije. Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna - da je njegova bezbednost ugrožena.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
30.11.2022. 18:00
Pogledajte više