Upadao u stanove kroz prozore na visini od 105 metara?! Spajdermen iz Srbije optužen za niz pljački

07.11.2018. 09:52
Piše:
Tanjug
Pljačka / Izvor: Profimedia/ilustracija
Okružni sud u Banjaluci potvrdio je danas optužnicu Okružnog tužilaštva protiv N.N. (1988) iz Beograda koji se tereti za više krađa, između ostalog i pljačku Ekonomske škole i Hrišćanske adventističke crkve u tom gradu.

On se tereti da je u periodu od 22. jula do 2. avgusta ove godine uz primenu fizičke sile pljačkao vaspitno-obrazovne ustanove, poslovne i druge objekte na području Banja Luke.

Pljačka / Izvor: Profimedia

U noći između 22. i 23. jula navodno je preko krova okolnih zgrada došao do krovnog balkona na 3. spratu prostorija "N. p." a.d. Banjaluka gde je uz pomoć alata provalio balkonskih vrata, a zatim ušao u unutrašnjost i provalio u više prostorija na trećem i drugom spratu iz kojih je uzeo 475 konvertibilnih maraka (oko 240 evra), bon vaučere i snimač video nadzora.

Tereti se i da je posle nekoliko dana provalio u Ekonomsku školu, preko oluka se popeo do prvog sprata, uzeo snimač video nadzora i na taj način pribavio korist od 1.000 konvertibilnih maraka (oko 510 evra).

Darko će odgovarati i krivično? Pevač bije bitku za život, a PAKAO koji ga tek čeka, ne može ni da sanja

Hrišćansku adventističku crkvu navodno je opljačkao u noći između 1. i 2. avgusta, a ušao je kroz prozor na visini od 105 metara.

U stanovima je pronašao ključeve od sefa iz kojih je ukrao novac u vrednosti od 92.960,56 KM (oko 47.000 evra) u različitim valutama.

Nadrilekarka ženi oboleloj od raka uzela HILJADU EVRA! "Lečila je", a onda joj ODSEKLI DOJKU, nastao PAKAO!

Optužnica protiv N.N. podignuta je 3. novembra, a potvrđena u ponedeljak.

Pratite nas na našem Instagram nalogu.

 

Piše:
Tanjug
07.11.2018. 09:52
Pogledajte više