"Bili su zajedno od oktobra": Prvo je udario, pa UDAVIO, zatim sebi isekao vene (FOTO)

03.01.2018. 22:30
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Segedin / Izvor: Foto: SD/ilustracija/Facebook/Kőműves Blanka/Facebook/Csanád Csőke
Tragedija se dogodila u stanu prijateljice

Istražni sudija okružnog suda u Segedinu odredio je pritvor Čenadu Čeki iz sela Gunjaroš kod Bačke Topole, jer je nakon dočeka Nove godine u Segedinu zadavio svoju devojku Blanku Kemiveš iz Čantavira.

Tokom najluđe noći u godini dogodila se tragedija zbog ljubomore. Momak i devojka su se posvađali na ulici, a sukob je eskaplirao kada su stigli u stan u kojem su odsel, pišu mađarski mediji. Čanad he najpre udario Blanku, a potom krenuo da je davi. Kada je shvatio šta je uradio, pokušao je sebi da prereže vene, ali u tome nije uspeo. Predomislio se i pozvao Hitnu pomoć, ali decojci nije bilo spasa. 

Kako pišu mađarski portali, uzrok tragedije je ljubomora, na šta ukazuje i svađa koja je prethodila tragediji. Kako su izjavili očevici, par se posvađao ujutro pred kućom, gde je već verovatno došlo do fizičkog nasilja, jer je krv pronađena i oko klupe na ulazu. Svađa je nastavljena i u stanu, a oko podne je došlo do tragedije.

- Viđali smo ih stalno. Delovali su zaljubljeno - kaže jedna od Blankinih komšinica u Čantaviru.

U Gunjarošu su takođe u čudu. Kažu da su se Čanad i Blanka zabavljali od oktobra, o čemu svedoče i njihovi Fejsbuk profili koji za precizan datum početka veze navode 25. 10, i da su delovali zaljubljeno.

- Blanka je bila manikirka, a pomagala je majci i u knjigovodstvenoj agenciji. Diplomirala je prošle godine na smeru informatički inženjering. I Čanad je delovao normalno. Bio je obrazovan iz imućne porodice. Nikad ne bih pomislio da tako nešto može da uradi. Tragedija se dogodila u stanu njihove drugarice, gde su otišli za Novu godinu - rekao je njegov prijatelj.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
03.01.2018. 22:30
Pogledajte više