Bizaran slučaj u Aleksincu: Spalio kuću da bi ušao u rijaliti, ali to nije ono najgore!

06.07.2017. 19:16
Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
Požar na Adi / Izvor: SD/ilustracija
Želeo da izazove sažaljenje javnosti

Jedna porodica iz Aleksinca zapalila je svoju staru kuću planirajući da izazove sažaljenje javnosti i da im novu kuću izgrade donatori ili da zapadnu za oko televizijskom rijalitiju "S Tamarom u akciji".

Žena iz Vranja suprugu zapalila krevet i pretila mu! Uhapšena zbog nasilja u porodici

Policija sumnja da je glava porodice V. R. (53) zapalio kuću, zbog čega je protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja N. N. lica za izazivanje opšte opasnosti.

Prema nalazu istražnih organa, pretnja jednog meštanina iz Gornjeg Krupca da će mu zapaliti kuću, ako pastorak V. R. ne ostavi rođaku ovog drugog, dala je ideju o podmetanju požara.

Vatrogasac gasi vatru / Izvor: Profimedia/ilustracija

Planirao je da za to optuži nekoga, a da zatim nađe nekog da mu pomogne, ali policiji je bilo sumnjivo to što stvari iz kuće nisu izgorele.

- Saslušanjem glave i članova porodice, utvrđeno je da su oni sami podmetnuli požar. V. R.  je to priznao u policiji 26. juna i zbog toga je protiv njega podnesena krivična prijava - rekao je izvor blizak istrazi.

Valjevac (20) opljačkao školu? Policija u kući pronašla ukradeno, ali i ovo što ih je tek šokiralo!

Posle svega, porodica spava na otvorenom, ispod jabuke, nedaleko od potoka u zaseoku Selište u Gornjem Krupcu kod Aleksinca.

Bez obzira na istragu i krivične prijave, oni se i dalje drže svoje priče i nadaju se da će im neko pomoći da ne ostanu ispod jabuke.

 

Piše:
Srbija Danas/Večernje novosti
06.07.2017. 19:16
Pogledajte više