Bojanov brat imao predosećaj: "Sad me mnogo boli što ga nisam pozvao". Progovorio o KRIVCU, jedno NE PRAŠTA (FOTO)

03.12.2018. 06:09
Piše:
Srbija Danas/Informer
Bojan Vujović / Izvor: Foto: Facebook/Vujovic Bojan
Svakom može da se desi nesreća i tragedija u saobraćaju, znam to...

Ali vozač škode bio je pijan kada mi je pregazio brata i ubio ga na autobuskom stajalištu u Zemunu. To ne mogu da oprostim, istakao je Dalibor Vujović iz Aleksinca, čijeg brata Bojana (36) je autom usmrtio I. V.

Nesrećni Bojan je kobnog dana sa posla krenuo po ćerkicu na vikend, ali je nastradao u udesu.

Nije verovao

Porodična kuća Vujovića zavijena je u crno nakon tragedije. Bojan se u Beograd uputi radi boljeg života, a kući se vraća u kovčegu. Najcrnje vesti majci sa sestrama morao je da prenese Bojanov brat Dalibor.

"Posle svega, to je jedino razumno": Porodica donela odluku o tome kako će supružnici biti sahranjeni

- Nikad neću zaboraviti kad me je u petak pozvao Bojanov drug i kazao mi: "Desila se tragedija, Bojana je na stajalištu usmrtio automobil". Spustio sam slušalicu, nisam hteo da verujem da su te reči istinite. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da dođem sebi i da ga pozovem. Pitao sam ga: "Da Bojan nije u bolnici, da nije samo povređen?" Rekao mi je da je baš on identifikovao Bojanovo telo. Činilo mi se da mi se svet srušio na glavu - priča neutešni brat.

Dodaje da isprva nije bio ogorčen.

- Saobraćaj je to, znam da svakome može da se desi nesreća. Kada su mi Bojanovi drugovi kazali da je to neki momak iz Rume, rekao sam: "Što se mene tiče, neka ga puste, kaznu prepuštam njegovoj savesti". Međutim, kada sam saznao da je bio pijan, više nemam ni razumevanja ni oprosta za njega. Neka mu sude i ljudi i Bog! Moj brat je mrtav njegovom krivicom, za njega više nemam nikakvog opravdanja. I ta priča da mu je pukla guma, pa je skrenuo na pločnik da izbegne kaznu - očajan je Dalibor.

Kazao je da je bio veoma blizak sa bratom, te da je Bojan često sa ćerkicom dolazio u Aleksinac.

- Svi smo u porodici bliski i složni, pa bi Bojan iskoristio svaku priliku da dođe u Aleksinac - ističe brat.

- Tog petka sam stalno mislio na njega, hteo sam da ga nazovem, ali ne znam šta me je omelo. Želeo sam, između ostalog, da popričamo o fudbalu, da popričamo o utakmici Zvezde i Napolija, pošto smo obojica navijači Partizana. Sad me mnogo boli što ga nisam pozvao - žaali se brat.

Piše:
Srbija Danas/Informer
03.12.2018. 06:09
Pogledajte više