ČABA DER PUCAO I U BARSELONI? Španska policija istražuje da li je nasmejani ubica likvidirao vođu rakovičkog klana

08.03.2019. 19:25
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Čaba Der / Izvor: Foto:Instagram/cabader80
Španska policija upoređuje DNK profil i otiske Čabe Dera za kim su tri države raspisale potrenice zbog ubistva sa materijalnim tragovima napadača koji je pucao i teško ranio Nebojšu Stojkovića Stojketa (51), vođu rakovičkog klana. Taj zločin se desio u avgustu 2017. godine u Barseloni.

Nebojša Stojković Stojke preživeo je atentat u Barseloni, kada su u njega sasuli četiri metka. posle čega je dugo boravio u bolnici, a kad se oporavio, nastavio je sa kriminalnim aktivnostima.

UŽAS NA MIRIJEVU! Pronađeno telo muškarca na prvom spratu zgrade!

UŽAS NA MIRIJEVU! Pronađeno telo muškarca na prvom spratu zgrade!

U Barseloni je upucan je sa četiri metak, u glavi u grudi i, kao poruka, odsečen mu je prst na ruci. U trenutku pucnjave sa njim je bio i Dejan Jusufović, poznat kao Jusa Čupavi, ali on nije povređen.

Posle atentata, mediji su objavili kratki opis atentatora, za koga je navedeno da je imao kačket na glavi, a odmah se posumnjalo da iza ovog zločina stoji kavački klan, pošto je Stojković povezivan sa klanom Luke Bojovića.

Mogućnost da je Čaba Der pucao na Stojkovića otvara podatak da je on  tri nedelje posle uhapšen u Sarajevu, zajedno sa Markom Gojčevićem iz Bara, prvi put posle puštanja iz zatvora u februaru 2017. Tamo je trebao da ubije Alena Kožara, Stojkovićevog prijatelja i saradnika. 

Nesreća u Valjevu: Voz udario ženu, pruga Beograd - Bar ZATVORENA

Nesreća u Valjevu: Voz udario ženu, pruga Beograd - Bar ZATVORENA

Posle sedam meseci, obojica sdu proterani iz BiH, posle čega Der kreće u krvavi put po Evropi.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
08.03.2019. 19:25
Pogledajte više