CELO SMEDEREVO TRAŽI KIK-BOKSERA: Sa drugovima upao na brod, naišla policija, a on se bacio u Dunav i NESTAO!

06.02.2019. 18:50
Piše:
Srbija Danas/Blic
Policija / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/ Radio Televizija Vojvodine
Prema nezvaničnim informacijama, reč je o N. A., 21-godišnjem nagrađivanom kik-bokseru koji je početkom prošle godine uplovio u bračne vode

Mladić koji je u noći između nedelje i ponedeljka misteriozno nestao prilikom pokušaja da se sa još dvojicom mladića popne na brod "Brčko 1" u smederevskoj luci, poznati je kik-bokser iz tog grada. Prema nezvaničnim i nepotrvrđenim informacijama, mladići su planirali da opljačkaju ovaj brod. 

NEZAPAMĆEN HOROR U BORU: Osumnjičen da je mesecima SILOVAO SESTRU SVOJE ŽENE, ona od sramote ćutala

Šta se tačno dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka u smederevskoj luci, još uvek nikome nije jasno u potpunosti, posebno kada se uzme u obzir da su juče u potragu za nestalim mladićem uključeni i ronioci Žandarmerije.

Za sada je poznato da su se tri mladića S. M. (19), M. S. (21) i N. A. (21) dovezli svojim čamcem do broda "Brčko 1", te da su potom pokušali da se sa svog plovila popnu na brod koji je bio usidren u smederevskoj luci.

Međutim, njihov plan su osujetili pripadnici posade broda, koji su pozvali policiju. Policajci su ubrzo stigli na lice mesta i uhapsili S. M. i M. S, dok je N. A. misteriozno nestao bez traga.

Dunav / Izvor: Foto: Youtube/Printscreen/ Radio Televizija Vojvodine

Sumnja se da je ova trojka te noći, zapravo, krenula u pljačku, a da se N.A. bacio u Dunav kako bi pobegao od policajaca koji su brzo došli na lice mesta.

                

On do sada nije pronađen, a postoje određene indicije da se utopio, zbog čega su se aktivirali i ronioci koji će pregledati dno mutnog Dunava.

      

Naravno, ne zanemaruje se i mogućnost da je uspeo u svom planu i da je pobegao od policije, te da se sada skriva.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U ZEMUNU! Muškarac zario sam sebi nož u vrat, pa iskrvario u hodniku

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o N. A., 21-godišnjem nagrađivanom kik-bokseru koji je početkom prošle godine uplovio u bračne vode.

Pre nekoliko godina, Grad Smederevo nagradilo je ovog mladića zbog zapaženih uspeha na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Šta je navelo nagrađivanog sportistu da sa dvojicom uhapšenih pokuša da se domogne broda, istraga će utvrditi.

     

    Piše:
    Srbija Danas/Blic
    06.02.2019. 18:50
    Pogledajte više