Danas nastavak suđenja Šaranovićevoj grupi za ubistva

22.05.2017. 08:02
Piše:
Tanjug
Nikola Bojović / Izvor: Tanjug
U Specijalnom sudu u Beogradu danas se saslušanjem svedoka nastavlja suđenje optuženima za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića 2013. godine

Slobodan Šaranović, kome se kao organizatoru ove grupe sudilo u odsustvu, ubijen je početkom marta ispred svoje kuće u Budvi.

Neverovatna sudbina inspekora koji je radio na slučaju JELENE KRSMANOVIĆ: Evo šta se desilo sa njim!

Uhapšena banda koja vam je krala podatke sa BANKOMATA!

Prema Šaranoviću će biti obustavljen postupak koji se vodio zbog optužbi da je zajedno sa svojim sestrićem optuženim Milošem Delibašićem 2013. godine organizovao kriminalnu grupu sa ciljem prevlasti u kriminalnoj sredini i radi osvete Luki Bojoviću za ubistvo brata Branislava Šaranovića.

Ratku Koljenšiću iz Crne Gore sudi se u odstustvu jer je nedostupan pravosudnim organima Srbije, kao i Slaviši Novakoviću koji je u bekstvu, pa su na optužničkoj klupi samo Delibašić, Vojinović, Goran Bojanić i Saša Cvetanović.

sud / Izvor: Profimedia

Delibašić je uhapšen u julu 2013. godine u Crnoj Gori, a izručen je Srbiji zemlji u martu naredne godine, zbog teškog razbojništva u zlatari Izrael dajmond centar.

On je zatim pravnosnažno oslobođen tih optužbi, ali je u junu 2014. optužen za zločinačko udruživanje i za podstrekavanje na ubistvo Vidakovića.

Cvetanović zvani pit bul, se tereti kao neposredni izvršilac ubistva Bojovića, a Goran Bojanić je optužen samo kao član grupe.

Luka Bojović, rođeni brat ubijenog Nikole je u španskom zatvoru gde služi kaznu od 18 godina zatvora zbog nedozvoljenog držanja (arsenala) oružja i falsifikovanje isprave.

Piše:
Tanjug
22.05.2017. 08:02
Pogledajte više