Deda nastradalog dečaka tvrdi! MOJ UNUK SE NIJE UBIO, SLUČAJNO SE OBESIO TOKOM IGRE!

24.10.2016. 22:01
Piše:
Srbija Danas/Informer
Tužni deda / Izvor: Profimedia/ilustracija
Tvrdim da moj unuk nije izvršio samoubistvo! Hteo je da se igra, okačio se o bademantil, a kaiš mu se nsrećnim slučajem obmotao oko vrata i zadavio ga!

Deda tragično nastradalog dečaka J.J. (8) iz Čajetine, koji se prošle nedelje obesio kaišem bademantila u kupatilu, tvrdi da njegov unuk nije imao nameru da sebi oduzme život! On je uveren da je dete poginulo nesrećnim slučajem, tokom igre!

Nesrećnog dečaka roditelji su pronašli obešenog u kupatilu 15. oktobra, nakon čega je pao u komu. Lekari u bolnici u Užicu su uspeli da ga održavaju u životu sedam dana, ali je u pored njihovog velikog truda dečak preminuo 22. oktobra.

Srećna porodica

Slučaj osmogodišnjeg J.J šokirao je Srbiju, jer se veoma retko dešavalo da tako mala deca dignu ruku na sebe. Međutim, dečakov deda Slobodan J. tvrdi da se ovde ne radi o samoubistvu već o nesrećnom slučaju.

- Ostlai smo bez omiljenog člana porodice i svi trpimo neizmernu bol. Ono što sigurno mogu da tvrdim jeste da moj unuk nije imao nameru da izvrši samoubistvo. Uveren sam da je nseresćno nastradao u igri. U kupatilu je bio okačen bademantil i sušilica za veš. On je bio jako radoznalo dete, mnogo je vodeo da se igra i obožavao ej da glumi pilota. Sumnjamo da se možda popeo na tu sušilicu i da je pao, a da je pri padu svukao mantil. Kaiš mu se obmotao oko vrata i udavio ga. Dete nije imalo nikakve druge povrede, osim povreda glave. Nikakvo vešanje tu nije bilo u pitanju - uverava Slobodan J.

Prema njegovim rečima, dečak nije imao baš nikakav razlog da digne ruku na sebe, čak i da je imao dovoljno zrelosti za tako nešto. Bio je vedro dete iz srećne i funkcionalne porodice.

- Naša cela porodica, moja žena i ja, dva sina i njihove porodice, živimo u istoj kući, u potpunoj harmoniji. Imamo petoro dece pod krovom, svi su odlični đaci - rekao je deda Slobodan.

Hitna pomoć / Izvor: Profimedia/ilustracija

Kulturno dete

Mali J.J. je važio za pametno i vedro dete koje nije nikad pravilo probelem.

- Bio je fin i lepo vaspitan dečak iz dobre porodice. Lepo se uklopio sa svojim vršnjacima, ničim nije pokazivao da je problematičan, ponašao se potpnuo normalno. Bilo je nekih priča da je pre nesrećnog slučaja dobio neku slabu ocenu, ali to su samo nagađanja i sigurno smo da nema veze sa tragedijom koja je usledila. - kažu u školi.

Roditelji osmogodišnjeg J.J. nisu želeli da govore za medije. 

Piše:
Srbija Danas/Informer
24.10.2016. 22:01
Pogledajte više