Detalji brutalnog ubistva u Pećincima: Bivšu ženu zaklao, pa je stavio u MAJČIN KREVET

10.12.2017. 22:42
Piše:
Srbija Danas/ Srpski telegraf
policija / Izvor: Profimedia
Mirsad je ubio bivšu suprugu, pa se obesio

- Moj sin Mirsad bio je obešen o traku za roletne. Melita je u lokvi krvi ležala na mom krevetu. Taj prizor nikad neću zaboraviti -  ovim rečima je započela ispovest Mira R., majka Mirsada Š. koji je nožem ubio bivšu suprugu Melitu D. u kući u Pećincima, pa presudio i sebi.

- Jao Mirsade, šta učini! Što nas zavi u crno? - jaukala je neutešna majka.

Mira R. kaže kako je njen sin do pre 10 dana živeo sa Melitom u njenoj kući u Donjim Petrovcima, odakle ga je isterao njen sin iz prvog braka.

Ispovest ogorčene majke: Ćerka mi je umrla u najstrašnijim mukama zbog lekarske greške, ni porod nije dočekala

plač, žena, starica / Izvor: Profimedia/ilustracija

- Mirsad mi je rekao da će doći Melita da mu donese zdravstvenu knjižicu jer je zbog problema sa čirom na želucu ležao u Zemunskoj bolnici.  Ona je došla rano ujutru u tajnosti, od sina je krila da se  i dalje viđa sa Mirsadom i da ga još voli. Planirala je da se zadrži do 12 sati jer je  morala da ode u školu po mlađeg sina - priča neutešna majka i dodaje da je Melita iza sebe ostavila troje dece, a Mirsad dvoje.

Pevačica Indi o zločinu nad Jelenom Krsmanović: Istinu zna samo Bog, mi možemo samo da nagađamo

Ona kaže da ju je sin zamolio da ostane sam u kući sa bivšom ženom, pa je ona otišla u kafanu da popije čaj.

Policijska kola MUP Srbije / Izvor: Profimedia/ilustracija

-Kad je autobus stigao u selo, kroz prozor sam videla Melitu kako ide ka našoj kući. Pošto se Mirsad nije javljao, abilo je već prošlo 12.30, krenula sam kući. Međutim, vrata nikako nisam mogla da otključam. Gurala sam na silu i kad sam provalila imala sam šta da vidim - pričala je kroz suze Mira.

 U sinovljevoj sobi je zatekla jeziv priozor.

- Mirsad je mrtav ležao do prozora. Melita je ležala na mom krevetu sa ispruženim nogama i rukama, izgledala je kao da spava. Lice i grudi su joj bili krvavi, tepih je bio natopljen krvlju - pričala je Mira.

 

Piše:
Srbija Danas/ Srpski telegraf
10.12.2017. 22:42
Pogledajte više