Detalji HORORA kod Sremske Mitrovice: Osumnjičeni za UBISTVO suparnika policiji dao šokantnu izjavu

20.11.2018. 07:16
Piše:
Srbija Danas/Blic
D. M, priznao je da je ubio S. J. iz okoline Sremske Mitrovice. Kako je navodno rekao policajcima, izmasakrirao ga je sekirom jer ga je zatekao kako ima seks sa njegovom nevenčanom suprugom

D. M. je uhapšen prekjuče zbog sumnje da je sekirom ubio S. J. u devet sati ujutru, nakon što ga je zatekao u porodičnoj kući svoje nevenčane supruge takođe inicijala S. J.

- Osumnjičeni je rekao da zločin počinio u ljubomori, jer je navodno zatekao suprugu i ubijenog usred seksa. Međutim, istraga će pokazati šta se tačno dogodilo - rekao je sagovornik.

UŽAS KOD ĆUPRIJE: Žena izvršila samoubistvo skočivši u Veliku Moravu?!

Kako se sumnja, D. M. je tom prilikom više puta udario S. J. sekirom, nakon čega ga je na izdisaju žena vezala, da bi ga zatim D. M. sekirom lišio života. Prema nezvaničnim informacijama, njemu su bile vezane i ruke i noge, a sekirom je udaran svuda po telu.

Policija je uhapsila osumnjičene S. J. i D. M, dok su komšije osumnjičene saučesnice u mestu gledale uviđaj u neverici. Kako su ispričali, ona je u toj kući živela sama poslednje tri godine. Komšije kažu da su se kod nje okupljali mnogi ljudi, kao i da je godinama trpela nasilje od D. M.

POZVAO KOMŠIJU I ZATRAŽIO USLUGU, PA MU ISPALIO METAK U POTILJAK: Otkriveni detalji ubistva koje je ŠOKIRALO UŽICE

- Ona je žena pored njega žrtva. On je nju i njenu porodicu maltertirao, rezao je i ubadao nožem nakon čega je dolazila sa isečenim rukama kod mene i komšija da se požali, o čemu sam ja dalje obaveštavao policiju. To je sve kulminiralo prošle zime, kada je Žuća izašao iz zatvora, gde je kako sam čuo izdržavao kaznu jer je svog oca pokušao da ubije. Ona ga je izdržavala i finansirala - priča Antonić.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
20.11.2018. 07:16
Pogledajte više