Detalji stravične nesreće kod Pančeva: Ljudi živi izgoreli, policija se zaledila od prizora koji su zatekli

19.08.2017. 08:04
Piše:
Srbija Danas/Blic
Policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Posle udara u bager, džip je leteo 50 metara

Tri osobe su poginule, a dve povređene u stravičnoj nesreći na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu kada je džip udario u bager, a potom se od siline udara zapalio!

Na bageru su povređeni Dejan M. (38) i njegov desetogodišnji sin N.M. dok se identitet troje stradalih utvrđuje, jer su tela pronađena ugljenisana. Sumnja se da su u džipu „tuareg“ nemačkih registracija bili D.M. (42) iz Banatskog Novog Sela, koji već decenijama živi u Nemačkoj u Minhenu, i V.T. (37), takođe iz ovog sela.

Katastrofa u centru Beograda: Turista ISKASAPIO čoveka po glavi, vratu i telu!

Munjevita akcija policije: Nakon FILMSKE POTERE, pretresom BMW-a nađen pištolj i 20 metaka

Treća žrtva je devojka čiji identitet nije saopšten, ali se sumnja da je ona iz sela Dolova, te da je kobne večeri bila u društvu D.M. Međutim, identiteti preminulih biće poznati tek nakon DNK analize. Prema saznanjima, kobne večeri bager je iz pravca Banatskog Novog Sela išao u Vladimirovac, gde vozač Dejan M. živi. On je, navodno, sa svojim sinom bio u susednom selu da bi završio ranije dogovoreni posao.

- Šta se tačno desilo na putu, utvrdiće istraga i veštačenje oba vozila. Ne znamo ni da li je bager bio propisno obeležen. Pitanje je i kako se dete vozilo u mašini. Tek kada sve to bude utvrđeno, znaće se da li protiv njega može biti podneta krivična prijava i zbog čega. Zasad je poznato da je džip otpozadi udario u bager, ali nije poznato kolika je bila brzina. Međutim, udarac u mašinu je bio strahovit, a bager je odbačen bar 30 metara pre nego što je prevrnut završio u jarku – priča sagovornik upoznat sa istragom.

Koliko je udarac bio jak, svedoči i to što je viljuška bagera pala i na asfaltu napravila ogrebotine duboke čak centimetar. Posle udara u bager, i džip je odleteo oko 50 metara, na suprotnu stranu puta, zapalio se, a iz njega je ispao V.T. koji je sedeo na zadnjem sedištu.

nesreća, udes / Izvor: Profimedia/ilustracija

Prolaznici koji su videli strahovit prizor pozvali su vatrogasce, policiju i Hitnu pomoć.

- Dokazi o stravičnoj nesreći bili su vidljivi i juče prepodne, kada su došle ekipe i smrskani džip i bager sklonile sa mesta nesreće.

- Strašno je to što se desilo. Mladi ljudi… D.M. čiji je džip i koji je, kako se veruje, poginuo, pre nekoliko dana je došao iz Nemačke. Tamo su mu žena i deca. Navodno je došao na okupljanje društva iz škole. On ovde nema nikog od najrođenijih jer su mu roditelji umrli, a brata, koji je bio u zatvoru, odveo je u Nemačku, gde je odmah posle osnovne škole otišao sa babom. A odvela ga je jer je bio problematičan. Ko je devojka koja je bila sa njima, niko ne zna – ispričao je meštanin Banatskog Novog Sela.

Otac V.M. juče je bio u šoku.

UŽASNA nesreća kod Pančeva: Sudarili se bager i džip, poginule tri osobe!

- Niko nam zvanično ništa nije javio i ne znam šta ću da kažem ćerki koja je stjuardesa, živi u Dubaiju, i trenutno je u avionu koji leti iz Londona. Kako da joj kažem da joj je brat, za koga je vezana, poginuo – rekao je nesrećno otac.

Sina je poslednji put video u četvrtak uveče, gledali su utakmicu.

Piše:
Srbija Danas/Blic
19.08.2017. 08:04
Pogledajte više