Novi detalji SVIREPOG UBISTVA policajca iz Požarevca: Zet ubice OTKRIO šta je prethodilo KRVAVOM PIRU

20.12.2017. 22:31
Piše:
Srbija Danas/ Alo
Policija / Izvor: Profimedia
Tragedija

- Starija ćerka (17) došla je i počela da sprema kuću zbog slave, tad je tast, po ko zna koji put, naprasno poludeo i počeo da viče na nju. Vikao je na nju zbvog toga što čisti kuću. Kkao to sme da radi, a da njemu ništa nije rekla. Jednostavno Dobrivoje Živković (69) počeo je nekontrolisano da se ponaša - ovim rečima je zet Dragan Milosavljević objašnjavao meštanima sela bare kod Požarevca šta je uzrokovalo da pomahnitali starac zgrabi “kalašnjikov” u ubije policajca Srđana Petrovića (42).

Naime, kako se saznaje, nakon što je vikao na stariju unuku, koja je čistila kuću, Dobrivoje je svoj bes usmerio ka zetu Draganu.

Mesto zločina / Izvor: Profimedia

- Nakon što je izbacio stariju ćerku pokušao je sa mnom da se posvađa. Smirivao sam ga ali nije vredelo. Sa mlađom ćerkom ušao sam u sobu da se sklonim od njega. Ali je on koji minut kasnije upao u sobu, pretio nam je oružjem i bukvalno me je izbacio napolje. Zgrabio sam mlađu ćerku i obavestio suprugu i policiju. Nisam ni sumnjao da će tast upotrebiti pušku i ubiti policajca – prepričao je Dragan početak krvavog pira svoga tasta.

U SRBIJI SE NA SVETOG NIKOLU DESILO ČUDO! Mali Lazar je pao U BUNAR, a evo šta ga je spasilo!

Po dolasku tročlane patrole Živković je otvorio vatru i ubio policajca Petrovića. Usledila je policijska akcija a završena je likvidacijom ubice policajca.

Meštani sela Bare, brat likvidiranog Živkovića rekli su da je on umislio da neko hoće da ga ubije da bi mu uzeo organe.

- Brat je zapao u depresiju, povukao se u sebe, nije želeo da se leči – rekao je Ristivoje.

 

Piše:
Srbija Danas/ Alo
20.12.2017. 22:31
Pogledajte više