Detalji tragedije kod Bečmena: Devojka htela da provoza drugov džip, a ODVEZLA se u SMRT

17.05.2018. 07:02
Piše:
Srbija Danas/Alo
Porodica ostala bez najmlađeg deteta

Devojka A.H. je poginula, a dvojica njenih prijatelja su teško povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kod Bojčinske šume u Beogradu.

Nesreća se dogodila oko 20.30 kad je džip "land rover" kojim je upravljala iz neutvrđenih razloga sleteo sa puta u kanal na putu Bečmen – Progar.

Na prevrnuti automobil, prema nezvaničnim informacijama, naišli su poznanici troje mladih, koji su povređene mladiće prevezli do bolnice. Nažalost, A.H. nije davala znakove života pa je nisu pomerali, a jedan od prijatelja je ostao da sačeka Hitnu pomoć koja je konstatovala smrt. Povređeni mladići su zadobili brojne povrede i zadržani su na lečenju.

ISPOVEST MALIŠANA iz PREVRNUTOG AUTOBUSA: Vozač počeo da koluta očima, a onda je nastao PAKAO (FOTO)

- Troje prijatelja je bilo u džipu koji se kretao od Bečmena ka Progaru. U jednom trenutku, A.H. je zamolila drugara da joj da malo da vozi, jer je nedavno položila vozački ispit. Dok su bila na putu koji prolazi kroz gustu šumu, devojka je izgubila kontrolu nad džipom koji je sleteo u kanal – kaže izvor iz istrage.

Sudi se za teško ubistvo: Podignuta optužnica za EGZEKUCIJU "Radovca" ispred kluba "Nana"!

Policija je obavila uviđaj, a posle istrage biće poznate sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Društvo u kojem je bila nastradala devojka bilo je navodno u Bečmenu u provodu. Nakon druženja, njeni prijatelji su joj ponudili da je vrate kući u Progar. A.H, kako kažu njeni prijatelji, završila je Pravno-birotehničku školu "Dimitrije Davidović" i bila je puna života i ljubavi.

- Uvek je bila okružena ljubavlju. Bila je mezimica u porodici jer je bila najmlađe dete. Njen otac ju je uvek vodio na moto-skupove jer je gajio ljubav prema dvotočkašima – rekla je njena drugarica.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
17.05.2018. 07:02
Pogledajte više