Detalji velike akcije policije: Iza brave majka čiji sin se UBO njenom narkomanskom iglom?!

01.05.2018. 15:00
Piše:
Srbija Danas
Policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Uhapšeno 36 ljudi širom zemlje

Policija je proteklih dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsila 36 osoba.

U Zaječaru je uhapšen B.V. (1973) zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad detetom. Sumnja se da se u više navrata zaključavao sa detetom u kupatilo i nad njim činio nedozvoljene polne radnje.

U Kragujevcu je uhapšen U.N. (1999) zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se tereti da je 22. aprila sa još dva, za sada nepoznata lica, nasilno uvukao u automobil jednog muškarca koga su potom u kući na nepoznatoj adresi fizički maltretirali i mučili.

U Leskovcu je uhapšen P.T. (1979) zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju. On se sumnjiči da je 14. aprila sa telefona poslao SMS oštećenoj, u kojoj je od nje zahtevao da ostavi u kanti za smeće na jednoj lokaciji kovertu sa 2.000 evra. Tom prilikom joj je zapretio da će joj, ukoliko prijavi događaj policiji, biti bačena bomba na lokal i kuću.

Obrt u slučaju Luke Radulovića: Otkriven MOTIV ubistva? Istraga ide u NOVOM pravcu (FOTO)

U Smederevu je uhapšen S.D. (1982) zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. Osumnjičeni se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje, nad njima, u više navrata, počinio obljubu. 

Zbog istog dela u Smederevu je uhapšen i D.P. (1948) zbog postojanja sumnje da je tokom 2017. i 2018. godine u više navrata počinio krivična dela obljuba nad nemoćnim licem i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. Osumnjičeni se tereti da je iskoristivši mentalno stanje tri maloletnice nad njima počinio obljubu.

ŠOK KOD MOSTA NA ADI: Građani pronašli sumnjivu kesu, a unutra MINU I SATNE MEHANIZME

Sumnja se da je D.P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i 100 ili 150 dinara, a potom ih vrbovao da dođu kod njega u kuću, gde ih je obljubio.

U Smederevu je uhapšena A.N. (1984) zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Sumnja se da se A.N. pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala, a dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika. Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade.

"Mogao sam i ja da dobijem metak": Fotograf sa svadbe kod Užica otkrio detalje NESREĆE (VIDEO)

Policija je u Zaječaru uhapsila B.V. (1994) i S.P.V. (1974) zbog postojanja sumnje da su počinili krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Njih dvoje se sumnjiče da su, nakon što su saznali da će policijski službenici privesti N.V. zbog raspisane poternice Osnovnog suda u Zaječaru, izveli psa kako bi to sprečili, a potom i gurali policijske službenike i gađali ih jajima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su D.P. (1971) zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u pokušaju. On se tereti da je u toku noći na pločniku ispred garaže oštećenog bacio flašu sa benzinom, u kojoj je bila natopljena krpa koju je zapalio, nakon čega je došlo do eksplozije. Tom prilikom nije bilo povređenih.

 

Piše:
Srbija Danas
01.05.2018. 15:00
Pogledajte više