DETALJI TRAGEDIJE: Ovo je istina o smrti Srbina koji je preminuo u Tunisu!

09.08.2018. 16:56
Piše:
Srbija Danas/Alo.rs
Tunis / Izvor: Profimedia
Užas na letovanju

Turista iz Srbije Slobodan Jovanović, star oko 40 godina, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u letovalištu Sus u Tunisu, a lokalni mediji su preneli da se, navodno, obesio u kupatilu.

 Kako saznajemo, Jovanović je pronađen mrtav 7. avgusta, oko 15.30 sati, u Hotelu "Movenpik" u Susu, a lokalni mediji ističu da je pronađen "kako visi u sobi" i da za sada sve pokazuje da je reč o samoubistvu.

 - Zvanični portparol policije pokrajine Sus u saopštenju za medije je rekao da je Srbin boravio u hotelu sa suprugom, a način na koji je preminuo još nije zvanično potvrđen. Za sada sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a nije poznato da li je njegova supruga bila prisutna u trenutku njegove smrti - navodi portal „eremnews.com“ iz Tunisa.

Kakoje rečeno iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, smrt Slobodana Jovanovića nastupila je u kupatilu hotelske sobe.

- Menadžer turističke agencije "Sunline" obavestio je Ambasadu Republike Srbije da je državljanin Republike Srbije Slobodan Jovanović preminuo u Hotelu "Movenpik". Smrt je nastupila u kupatilu u hotelskoj sobi. Njegova supruga je to saopštila vodiču grupe, a telo prebačeno u mrtvačnicu. Lokalne vlasti će uzeti izjavu od supruge - saopštilo je juče Ministarstvo spoljnih poslova.

Stefan i Dijana / Izvor: Foto: Instagram Printscreen/dijanaslife
Piše:
Srbija Danas/Alo.rs
09.08.2018. 16:56
Pogledajte više