Dugo se MUČILA, pa pozvala VRAČARU! Kad joj je zatražila JASTUČNICU, nije ni posumnjala šta je čeka

26.12.2017. 22:20
Piše:
Srbija Danas/Informer
Vrbašanka se davila u ličnim i porodičnim problemima

Vračara Đ. J. (50) iz Temerina uhapšena je u Vrbasu zbog sumnje da je sa svojom desetogodišnjom ćerkom na prevaru uzela 900 evra od jedne naivne žene. Vračara joj je, naime, obećala da će joj bajanjem omogućiti da joj krene sve nabolje, ali joj je tokom "obreda" ukrala svu ušteđevinu!

Dobro osmišljeno

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, sredovečna žena je nedavno od svojih poznanica čula da u Temerinu postoji vračara koja je uspešna.

- Tu ženu su mučili neki lični i porodični problemi koje nikako nije uspevala da reši. Prijatelji su je posavetovali da bi mogla da se obrati za pomoć toj vračari iz Temerina, jer su čuli da je navodno pomogla nekima. Nesrećna žena se u početku dvoumila, ali je nedavno ipak pristala da potraži Đ. J - navodi sagovornik.

Drama kod Vidikovca: Autobus potpuno izgoreo, putnici molili vozača da stane, on nije hteo

Njih dve su prvo telefonom dogovorile susret i vračara se pojavila u dogovoreno vreme u Vrbasu i sa detetom došla u kuću žrtve.

- Ona je bila u čudu kada je videla da se vračara pojavila na vratima sa svojom desetogodišnjom kćerkom. Međutim, to je zapravo sve bilo dobro osmišljeno kako se ne bi posumnjalo da je žena koja vodi dete zapravo prevarantkinja. Pre nego što je počela, vračara je od žrtve zatražila nekoliko predmeta, među kojima i jastučnicu - prepričava izvor.

Kada je obred već bio počeo, vračara je od oštećene tražila da uzme sav novac koji ima u kući, pa je sve novčanice umotala u jastučnicu.

Nastavak suđenja za ubistvo Bojovića: Razgovor Delibašića i Bojanića ključan u razrešenju slučaja

- Kazala joj je da će obred biti onoliko uspešan koliko se u jastučnici nađe novca. Naivna žena je imala ušteđevinu od 900 evra i sve je dala vračari. Za to vreme, ćerka Đ. J. je sedela za stolom i crtala. U trenutku, vračara je počela da viče i naredila je domaćici da donese posudu iz kuhinje. Zbunjena žena je skočila i odmah otrčala u kuhinju, a vračara je za to vreme izvukla novac iz jastučnice i stavila ga u džep - prepričava izvor.

Kada se žrtva vratila sa posudom, ova je ubrzo završila svoje i rekla ženi da jastučnicu ne odmotava, da je ostavi na skrovitom mestu u kući i da je neko vreme ne dira.

Plen nađen

- Prevarantkinja je zatim sa kćerkom otišla u Temerin, a žrtva tri dana nije dirala jastučnicu, ne sluteći da joj je ova ukrala sav novac. Tek kada je to učinila, shvatila je kako je prevarena i pozvala je policiju - kaže sagovornik.

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
26.12.2017. 22:20
Pogledajte više