Dve varijante samoubistva trudnice Bojane: Verenik IZNOSI NOVE DETALJE (FOTO)

25.04.2018. 06:10
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Bojana Milanović / Izvor: Foto: Facebook/Bojana Milanovic
Bila je u četvrtom mesecu trudnoće i u subotu je trebalo da se venčaju

Prelepa vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Bojanino telo je juče ujutro pronašao verenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla.

Ona iza sebe nije ostavila nikakvu poruku koja bi mogla da razjasni njen postupak.

- Znate kako, imate dve varijante što se tiče samoubistva. Prva varijanta je ona kada ljudi ostave poruku, pa napišu što su to uradili. A ima i ona kada ne napišu i tada niko ne sazna zašto je to učinio. Kod takvih slučajeva nikad niko i nje saznao motiv - rekao je Bojanin verenik Joviša jedva smogavši snage za razgovor.

ŠTA JE OVO U SRBIJI?! UBILA SE TREĆA ŽENA ZA DVA DANA: Pronađena obešena o drvo kod Jagodine, niko ne zna ko je ona

Podsećamo, Bojana je sa majkom Snežanom i bratom Sašom živela u dedinoj kući u Sremskoj Mitrovici. Završila je srednju medicinsku školu za fizioterapeute i duže vreme je pokušavala da se zaposli u Vojsci. Jesenas, kada je konačno dobila posao koji je želela, upoznala je Jovišu, počeli su da se zabavljaju, a od početka ove godine i da žive zajedno u Dublju. Bila je u četvrtom mesecu trudnoće i u subotu je trebalo da se venčaju.

- Izgledali su zaljubljeno, srećno, puni života. Lepo su se slagali. Niko nije mogao naslutiti da će se ovo dogoditi - navode Jovišini rođaci.

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
25.04.2018. 06:10
Pogledajte više