Fatalna Danijela zavadila Nišlije: Zbog nje je počela KRVAVA tuča u Nišu, ovo su SVI detalji!

08.08.2017. 11:55
Piše:
Srbija Danas/Alo
Devojka / Izvor: Foto: SD/Ilustracija
Ako je suditi po seoskim pričama, Marko ju je kobne večeri više puta pozivao telefonom

Niška policija danima intezivno radi na rasvetljavanju slučaja ubistva Marka S. (33) i ranjavanja Dalibora N. (37) iz naselja Grabovačka reka.

Posle OVOG poziva počeo obračun kod kafane u Nišu: KLALI se noževima i IZBOLI šiljcima sa ograde!

Uhapšen osumnjičeni napadač koji je IZBO MLADIĆA ispred niške kafane. U pritvoru zadržana još trojica!

Prema novim saznanjima, nakon što su saslušani svedoci krvavog pira, sve ukazuje da je tuča nastala zbog fatalne devojke po imenu Danijela!

Ako je suditi po seoskim pričama, Marko je kobne noći u više navrata telefonom pozivao Danijelu sa kojom je ranije bio u vezi , što se nije dopalo njenom novom momku Daliboru i to je bio glavni razlog započinjanja tuče.

policija / Izvor: Srbija Danas

Marku je tom prilikom prerezan vrat, a Dalibor je sa ubodnom ranom na leđima i posektoinama po glavi zadržan na lečenju u niškoj bolnici. 

Tuča se dogodila u blizini kafane "Bolji život", a ranjeni Dalibor je pronađen u blizini doma njegove devojke Danijele, gde se, kako se pretpostavlja, uputio nakon što je povređen.

hitna pomoć / Izvor: Profimedia/ilustracija

Meštani kažu da je Danijela pod stresom nakon stravičnog događaja i da od tada ne izlazi iz kuće.

- Nož je korišćen u tuči, to je nesporno, ali će istraga utvrditi ko ga je potegao i ubio njime Marka- kaže neimenovani izvor i dodaje da za sada sve ukazuje da je to učinio Dalibor, a ko je njega ranio, još se ne zna.

Detalji UBISTVA i RANJAVANJA ispred kafane u Nišu: Da li je ovo MOTIV OBRAČUNA?!

S druge strane, rodbina nastradalog Marka kaže da je on bio srećno oženjen, otac dvoje male dece, a to veče je izašao sa sruštvom na piće.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo učestvovanja u tuči sa smrtnim ishodom, privedeni su M.M. (30), B.M. (23) i M.S. (31), a njima je po nalogu Višeg tužilaštva određeno zadržavanje od 48 sati.

Marko ZAKLAN ispred kafane u Nišu! Skočio je na njega i prerezao mu vrat: Jezivi detalji ubistva

Stanovnici Grabovačke reke kažu da je to naselje leglo siledžija i narkomana i kako su godinama svedoci tuča i pucnjava. Prema nezvaničnim informacijama dobienih od izvora bliskog istrazi, akteri obračuna bili su pod dejstvom narkotika, a izvesna količina marihuane pronađena je na licu mesta.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
08.08.2017. 11:55
Pogledajte više