HAOS u Prokuplju: Ženu izbacio iz auta, pa pobegao sa parama od kredita koji je podigla

24.07.2017. 22:26
Piše:
Srbija Danas / Srpski Telegraf
Policija na mestu uviđaja / Izvor: Srbija Danas
Filmska priča

Prokupačka policija je danima tragala za M. D. iz sela Prekadin kod Prokuplja, koga je supruga prijavila da je pobegao sa parama od kredita koji je podigla da renoviraju kuću! Nesavesni muž ženu je na prevaru izbacio iza uta, a potom pobegao sa 500.000 dinara, a u zagrljaj joj se vratio posle sedam dana!

Vikao mi je "Zaklaću te", a onda mi kutlačom RASCOPAO GLAVU: Jeziva ispovest Vesne iz Bujanovca

Zaklao je ženu, pa presudio sebi zbog LJUBOMORE: Detalji stravičnog zločina u Banatskom Karlovcu

policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako se saznaje, S. D. (35) 15. ovog meseca je po dogovoru sa suprugom podigla novac iz banke. muž ju je čekao u automobilu i zajedno su sa parama krenuli ka domu u Prekadinu. U vozilu je bilo i njihovo dvogodišnje dete. 

- Policajcima je kasnije ispričala da je njen suprug u jednom momentu stao na putu Prokuplje - Mala Plana pod izgovorom da mu nešto nije u redu sa kolima. Rekao joj je da izađe iz automobila i pogura ih jer nisu mogla da krenu. Međutim, čim je ona izašla, on je startovao vozilo i pobegao u nepoznatom pravcu. Dete, koje je bilo na zadnjem sedištu, kasnije je ostavio kod nekog rođaka, a potom je isključio mobilni telefon i od tada mu se bio izgubio svaki trag - kaže izvor. 

Kada je došla kući, S. D. koja živi u zajednici sa suprugovim roditeljima, prijavila je slučaj policiji. Ona im je rekla da su osim para u automobilu ostala i sva njena dokumenta. Policija je nako toga krenula u poteru za nesavesnim mužem. 

M. D. je punih sedam dana bio u bekstvu od policije i supruge, a onda se iznenada, juče pojavio pred svojo kućom u Prekadinu. Kako se saznaje, supruga ga je bez obzira na sve, primila u svoj zagrljaj. 

policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

UŽAS u Banatskom Karlovcu: IZBO ženu nožem, pa sebi PREREZAO VRAT, pronašle ih komšije

- Gde je bio i šta je radio, to zna samo on. Bitno je da se vratio - kažu njihove komšije. 

Oni navode da je M.D. ovo drugi brak. Iz prvog ima ćerku koja živi s njima, sa S. D. još dva maloletna deteta. Dosad nisu imali bračnih problema niti su se svađali. Ko zna šta mu je bilo u glavi - kažu komšije ostavljajući mašti na volju šta je bilo sa 500.000 dinara. 

 

Piše:
Srbija Danas / Srpski Telegraf
24.07.2017. 22:26
Pogledajte više