IMA JOŠ ŽRTAVA! Manijak iz TRAMVAJA napadao REDOVNO: Devojčica (14) ga JEDINA PRIJAVILA, sve OSTALE ĆUTALE! (VIDEO)

03.11.2018. 08:20
Piše:
Srbija Danas/Blic
Snimak / Izvor: Foto: Instagram/Printscreen/ uzivoizprevoza
Devojčica koju je muškarac (37) polno uznemiravao u tramvaju na liniji dva 23. oktobra, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu

Petnaestogodišnja devojčica koju je pre deset dana u tramvaju napastvovao Mihailo Isailović (37), dala je kao žrtva iskaz u tužilaštvu, a prema informacijama verovatno će protiv manijaka biti dopunjena prijava, jer je navodno još nekoliko devojaka prijavilo da ih je seksualno uznemiravao.

MESEC I PO U KOMI! Prebili ga na letovanju u Sutomoru: Brat otkrio u kakvom je stanju Stefan (20) sada (FOTO)

Devojčica koju je polno uznemiravao u tramvaju na liniji dva 23. oktobra, saslušana je u Prvom osnovnom tužilaštvu, a njenom davanju iskaza prisustvovale su sve stručne osobe, nakon čega je doneto rešenje da ona bude zaštićeni svedok u postupku protiv osumnjičenog Isailovića.

Posle traume koju je doživela, devojčica je danas do detalja opisala šta se dogodilo tog dana i kako ju je Isailović gledao još na stanici i ušao za njom u tramvaj.

NASTAVNICA SE UBILA U LESKOVCU: Bacila se sa solitera, iza nje ostalo troje dece i suprug

-Tog jutra, dok je čekala tramvaj na stanici, primetila je preko puta ulice muškarca koji se čudno ponašao, odnosno igrao je na ulici. Kada je on nju spazio, najpre ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu, prišao joj s leđa i stao blizu nje. Ubrzo je naišao tramvaj i, kada je shvatila da će ući za njom, namerno je sela blizu vozača, u deo tramvaja u kom je bilo još nekoliko žena, a nešto dalje i jedan muškarac - objašnjava sagovornik.

Prema rečima devojčice, napasnik se gotovo istog trenutka okrenuo ka njoj i počeo da je dodiruje, dok je ona pokušavala da se odbrani,a da niko od ljudi u tramvaju nije reagovao, iako ih je ona, kako je rekla, "molila za pomoć".

- Uplašila sam se. Noćima sam se budila i mislila na ono što se dogodilo. Sada se ne plašim, ali samo zato što znam da je u pritvoru i da mi ne može ništa, ali često razmišljam o svemu - rekla je devojčica.

Devojčica je takođe tvrdila da joj je po izlasku iz tramvaja prišla jedna žena i izvinjavala se što joj nije pomogla, uz opasku da se i ona uplašila. Petnaestogodišnjakinja je rekla da je i manijak, kog je opisala kao "čudnog i krupnog", kada je krenula da izlazi iz tramvaja, rekao ljudima koji su nemo sedeli da treba da ih je sramota što nisu reagovali i pomogli joj.

"SREĆEM GA SVAKOG JUTRA SA OTKOPČANIM ŠLICEM": Pedofila koji onaniše kod škole u Nišu viđali i na drugim mestima

Prema nezvaničnim informacijama policiji se javilo još nekoliko devojaka i ispričalo da je osumnjičeni Mihailo Isailović i njih seksualno napastvovao mahom u vozilima gradskog prevoza. Pojedine žrtve su se javile i medijima i anonimno ispričale kako ih je Isailović seksualno uznemiravao. Nijedna od njih međutim nije seksualno uznemiravanje prijavila odmah policiji. Od toga koja od njih je spremna da ponovi svoj iskaz u tužilaštvu zavisi da li će krivična prijava protiv osumnjičenog seksualnog zlostavljača biti dopunjena. Upravo zbog toga zasad niko ne može da precizira da li će Mihailo Isailović biti osumnjičen samo za polno uznemiravanje petnaestogodišnje devojčice ili za napastvovanje nekoliko žena.

Snimak / Izvor: Foto: Instagram/Printscreen/ uzivoizprevoza

Inače, odmah posle saslušanja i određivanja pritvora do 30 dana osumnjičenom Isailoviću tužilaštvo je podnelo predlog za njegovo psihijatrijsko veštačenje, ali sada još nije poznato kada će stručnjaci proceniti da li je on uračunljiv ili nije svestan svojih postupaka i ne može da se kontroliše. Osumnjičeni Isailović je trenutno u zatvorskoj bolnici i nije pravio nikakvih problema osoblju.

ISPOVEST DEVOJČICE KOJU JE MANIJAK NAPAO U TRAMVAJU: Molila sam za pomoć, putnici su okretali glavu, a tek kad smo izašli...

Mihailo Isailović je uhapšen 25. oktobra kasno uveče, nakon što je iz jedne pekare u Krnjači ukrao burek. Tog dana je na društvenim mrežama obelodanjen snimak iz tramvaja na liniji dva na kome se vidi kako manijak uznemirava devojčicu i to naočigled tri putnice od kojih nijedna nije pokušala da zaštiti devojčicu. Vlasnik pekare ga je sustigao, predao patroli policije, i po njegovom dovođenju u stanicu utvrđeno je da je kradljivac bureka manijak za kojim je raspisana potraga zbog polnog uznemiravanja devojčice, a koji je identifikovan upravo na osnovu snimka sigurnosne kamare u tramvaju. Na prvom saslušanju Isailović se branio time da boluje od bipolarnog poremećaja, a nakon toga kod tužioca je ćutao o događaju za koji je osumnjičen, ali je samo ponavljao "Hvala Bogu". Na predlog tužilaštva sud mu je odredio pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
03.11.2018. 08:20
Pogledajte više