INCIDENT U SPUŽU Konobar iz Niša koji robija u Crnoj Gori NAPADNUT EKSEROM dok je šetao zatvorskim krugom

28.01.2019. 17:26
Piše:
Srbija Danas/Blic
Crnogorska policija / Izvor: Profimedia/ilustracija
Pritvorenik iz Niša Miljan Bulatović lakše je povređen juče popodne u krugu Istražnog zatvora u Spužu kad je na njega nasrnuo drugi pritvorenik Vasko Lalatović nanevši mu pritom lakšu površnu povredu ekserom.

Zavod za izvršenje krivičnih sankcija je saopštio da se napad dogodio nešto pre 17 časova tokom redovne šetnje pritvorenih lica.

- Pritvorenik L. V. koji se nalazio na krugu za šetnju je prilikom prolaska pritvorenog lica B. M. u prisustvu službenika obezbeđenja pokušao istog da napadne i tom prilikom mu manjim ekserom naneo ogrebotinu ruke. Pravovremenom intervencijom službenika obezbeđenja nije došlo do daljeg kontakta među pritvorenim licima. Pritvorenik B. M. je sproveden u zdravstvenu ustanovu gde mu je iz preventivnih razloga izvršen pregled - saopšteno je iz ZIKS-a.

Bulatović je inače optužen za učešće u ubistvu Budvanina Đorđa Borete i srpskog državljanina Dragana Zečevića i ranjavanje Iva Stanišića.

Užasna scena na raskrsnici u centru Prokuplja! Džipom prešao starcu (88) PREKO GLAVE

On je zajedno sa Vladimirom Šmanjom uhapšen 9. decembra 2016. godine i to nekoliko dana nakon likvidacije Đorđa Borete u bečićkom lokalu "Trofej" kad je kao slučajna žrtva stradao i penzionisani niški lekar Dragan Zečević.

Nova hapšenja zbog korupcije: Uhapšeni funkcioneri opštine Lajkovac zbog sumnje da su nameštali JAVNE NABAVKE

Bulatović je optužen da je pomagao napadačima pre i posle ubistva, skrivajući oružje, motocikl i druge predmete korišćene u ubistvu, ali i iznajmljujući im stan u kom je ubica pripremao napad.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
28.01.2019. 17:26
Pogledajte više