Interpol se OGLASIO povodom vesti da je Arkanov UBICA pronađen MRTAV: Moguća ZAMENA IDENTITETA

25.04.2018. 18:32
Piše:
Srbija Danas/Informer
Arkan / Izvor: Profimedia
Informacija nije potvrđena

Nedugo pošto se pojavila vest da je u Južnoafričkoj republici, u obračunu bandi, stradao Milan Đuričić Miki, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana u hotelu "Interkontinental”, 15. januara 2000. godine, nove informacije kažu da je možda reč o zameni identiteta.

Naime, srpske bezbednosne službe su odmah pošto se ova vest pojavila kontaktirale Interpol, koji nije mogao da potvrdi informaciju da je stradao Milan Đuričić Miki.

Željko Ražnatović Arkan / Izvor: Profimedia

Međutim, kako se nezvanično saznaje, u obračunu bandi stradao je izvesni belgijski državljanin koji neodoljivo podseća na Đuričića.

Podsetimo, Milan Đuričić Miki iz Loznice, osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u beogradskom hotelu „Interkontinental”, 15. januara 2000. godine

Pošto je Đuričić u bekstvu od oktobra 2006, postupak protiv njega je zastareo, pa je sud povukao poternicu za njim.

Dobrosav Gavrić (39), koji je osuđen na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošenje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji.

Bonus video:

Pogledajte snimak sahrane Bojane Milanović, pripadnice Vojske Srbije koja je nađena mrtva u petom mesecu trudnoće, pet dana pred svadbu 

 

Piše:
Srbija Danas/Informer
25.04.2018. 18:32
Pogledajte više