Istraga otmice i pljačke Milosava Radisavljevića, dede Jelene Đoković: Kamere snimile dvojicu otmičara

27.07.2018. 22:29
Piše:
Srbija Danas/Alo
Jelena Đoković i Milosav Radisavljević / Izvor: Foto: Profimedia/YoutubePrintscreen/ RTS Prikazuje
Policijski timovi pomno rade na rasvetljavanju nemilog događaja

Tokom istrage otmice i pljačke Milosava Radisavljevića (80) dede Jelene Đoković, u Ljigu, policija je došla do snimka sa sigurnosnih kamera sa jednog lokala, na kojem se vidi kako dvojica za sada neidentifikovanih mladića u ranim jutarnjim satima izlaze iz kukuruzišta, saznaje "Alo" od izvora bliskih istrazi.

Kako se saznaje, istragom je utvrđeno i da su razbojnici koji su upali u kuću Jeleninog dede, od koga su uzeli 26.000 dinara i mobilni telefon, njegovom sinu Zoranu poslali poruke sa drugog mobilnog telefona i kupljenom karticom, u kojima su zahtevali dva miliona evra.

U Ljigu vlada opšti HAOS: Na ovom mestu su otmičari KIDNAPOVALI dedu Jelene Đoković (FOTO/VIDEO)

Milosav Radisavljević i Jelena Đoković / Izvor: Foto: Srbija Danas/YoutubePrintscreen/ RTS Prikazuje

- Tokom istrage su uzeti snimci sa okolnih bezbednosnih kamera, ali na njima se ne vidi kako razbojnici odvode dedu. Pogledom snimaka sa jednog ugostiteljskog objekta videlo se kako dvojica mladića kobnog jutra oko pet sati izlaze iz kukuruza baš iz pravca mesta na kojem je Milosav pronađen. Tek kada se oni identifikuju, znaće se da li imaju neke veze sa otmicom ili su iz nekog drugog razloga bili u kukuruzima – navodi izvor.

"Komšo, mogao sam da ih pobijem": Jelenin deda OTKRIO DETALJE otmice!

Iako je Milosav izjavio da mu je ukraden telefon, utvrđeno je da njegovom sinu Zoranu poruke nisu slate sa njegovog mobilnog, već sa drugog aparata.

- Sumnja se da su razbojnici uzeli telefon samo kako bi došli do brojeva članova njegove porodice, među kojima je i Zoran, kome su slali poruke. U istragu su uključeni i inspektori visokotehnološkog kriminala, čiji je zadatak da pronađu mobilni s kojeg su slate poruke, ali i druga odeljenja – objašnjava izvor blizak istrazi.

 

Piše:
Srbija Danas/Alo
27.07.2018. 22:29
Pogledajte više