JAUCI ODJEKUJU SJENICOM: Svi DETALJI stravične SMRTI DEČAKA (3) koji se utopio u jami

25.04.2017. 08:15
Piše:
Srbija Danas / Srpski telegraf
Dečak / Izvor: Profimedia
Ovakva tragedija ne pamti se u sjeničkom selu

Trogodišnji Zuhdo Muratović utopio se u jami u dvorištu porodične kuće u selu Vrsjenica na Pešterskoj visoravni. Tragedija se dogodila juče ujutru nakon što je mališan izašao da se igra u dvorištu. Pretpostavlja se da je dečak tom priliku upao u iskopinu, koja je bila puna vode. Radi se o rupi dubine oko jednog metra, koju je njegov otac iskopao u nameri da napravi šaht za kanalizaciju. 

STRAVIČAN ZLOČIN U BARIČU: Ubio sina, suprugu i šuraka, a onda presudio sebi

ON BI PRVO UBIO MENE: Stravična ISPOVEST komšije samo nekoliko sati nakon MASAKRA u Bariču

Prema rečima izvora iz istrage, da se nešto loše dogodilo, prvi je posumnjao upravo dečakov otac Dževat Muratović. 

- Mališan se više od pola sata nije vraća u kuću i skamenio se od prizora. Iz iskopine u dvorištu duboke nešto više od metar virile su patike malog Zuhda - prepričava detalje ove nezapamćene tragedije sagovornik Srpskog telegrafa. 

UŽAS U NIŠU: Pronađen leš muškarca , u poodmakloj fazi raspadanja!

On navodi da je otac izvukao mališana iz vode i odmah ga ubacio u automobil kojim su krenuli u Hitnu pomoć u Sjenici, koja je od Vrsjenice udaljena više od deset kilometara. 

- Mališan je odmah prebačen u salu za reanimacviju. Nekoliko minuta su lekari pokušavali da povrate dečaka, ali pomoći, na žalost, nije bilo - kaže izvor. 

policija / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Terao ženu da mokri u NOŠU, SEKAO je po telu, nije joj davao HRANU, a PUŠTEN je uz NANOGICU

Kuknjava i jauci odjekivali su tokom jučerašnjeg dana selom Vrsjenice. Komšija vujo Luković kaže da ovakva tragedija nije zapamćena u ovom sjeničkom selu. 

- Ovo je strašno što se desilo. Kakva tragedija za naše selo. To je divna porodica. Otac Dževat je pravio kanalizaciju i ovu prokletu šahtu je trebalo za koji dan da pokrije jer sneg nije dozvoljavao da to dosad uradi. Eto, odnela mu je sina. Kako će ovo preživeti, pitanje je - priča komšija Vujo, navodeći da je mališan bio miljenik u selu. 

Kao i o malom Zuhdi, komšije imaju samo reči hvalei o njegovim roditeljima ocu Dževatu i majci Serbesi i četvorogodišnjoj Almini, sestri stradalog mališana. 

 

Piše:
Srbija Danas / Srpski telegraf
25.04.2017. 08:15
Pogledajte više