Jedan poginuo na licu mesta, drugi podlegao povredama: Ovo su mladići stradali na Ibarskoj (FOTO)

28.07.2017. 06:59
Piše:
Srbija Danas/Novosti
Nova hronika / Izvor: SD/ilustracija
Tragično izgubile život još dve putnice

Četiri osobe su povređene, a četiri poginule u teškom saobraćajnom udesu mercedesa borske registracije i sitroena C5 kraljevačkih registarskih oznaka, koji se dogodio u sredu uveče, oko 22 časa u selu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina.

Detalji stravične nesreće na Ibarskoj: SUDAR DIREKTAN, ginuli u oba automobila!

Od zadobijenih povreda na mestu su preminuli vozač mercedesa Nemanja Nikolić (28) iz Kraljeva i Leposava Krdžić (62) putnica sitroena, takođe iz grada na Ibru. Tokom noći u kraljevačkoj Opštoj bolnici "Studenica" povredama je podlegao i Leposavin sin Zoran Krdžić (38) koji je upravljao sitroenom, kao i Biljana Sekulić (50) koja se u ovom automobilu nalazila kao putnica.

Kako se saznaje, prilikom udesa u sitroelni se nalazila i Zoranova sestra sa svojim sedmogodišnjim sinom koji su zadobili teške povrede zbog kojih su zbrinuti u kraljevačkoj bolnici. Srećom, nisu životno ugorženi, dok su dve putnice iz mercedesa lakše povređene.

Zoran Krdžić / Izvor: Foto: Facebook/Zoran Krdzic

- Kako sam čuo, Krdžići su se vraćali sa slave. Zoran je bio sjajan, porodičan čovek. Radio je na stovarištu boja i lakova. Mnogo je voleo svoje dvoje dece, o svemu je vodio računa. Siguran sam da je takav bio i u vožnji - rekao je jedan o Zoranovih poznanika.

Pretpostavlja se da je do udesa došlo kada je mercedes, krećući se iz pravca Kraljeva, prilikom preticanja prešao u leveu kolovoznu traku i direktno se sudario sa sitroenom koji je dolazio iz suprotnog smera.

- Začuo se snažan prasak i odmah sam pretpostavio da se dogodio udes. Otrčao sam do magistrale i video jeziv prizor. Dva smrskana automobila iz kojih se čulo zapomaganje. Pritrčali su ljudi iz drugih vozila da pomognu, a ubrzo su stigli i saniteti - priča meštanin Miločaja čija se kuća nalazi blizu magistrale.

Na mesto udesa ubrzo su stigli i pripadnici kraljevačke policije i vatrogasno-spasilačke jedinice, ali Nemanji Nikoliću i Leposavi Krdžić, nažalost, nije bilo pomoći. Samo koji sat kasnije, uprkos velikim naporima lekara, povredama su podlegli i Zoran i Biljana.

Povređena ćerka KUKA nad MRTVOM MAJKOM: Stravična slika nakon udesa na Ibarskoj magistrali!

Na ovoj veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale, saobraćaj je u obe kolovozne trake bio u prekidu sve do pola sata posle ponoći, a više okolnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato posle istrage koja je u toku.

 

Piše:
Srbija Danas/Novosti
28.07.2017. 06:59
Pogledajte više