Jelenin intervju godinu dana pre ubistva: Prvi put sam videla Zorana sa 12 godina, i već tada mi se dopao

15.10.2017. 08:53
Piše:
Srbija Danas/ Blic
Jelena Krsmanović / Izvor: Srbija Danas
Srbija čeka razrešenje zločina

- Išao je sa mnom kad krenem na gostovanja i nastupe. Tu je kada treba da se smrša, kuvamo čajeve i trčimo zajedno. Sve, sve smo, svuda uvek zajedno - ovako je Jelena Marjanović govorila o suprugu Zoranu, samo godinu dana pre nego što je mučki ubijena na nasipu u Borči i godinu i po dana pre nego što je za njeno ubistvo osumnjičen upravo on.

Jelenino telo pronađeno je u kanalu na nasipu 2. aprila 2016. godine. Na glavi je imala devet rana brutalno zadatih oštrim predmetom. Njen nestanak, dan ranije, prijavio je upravo Zoran koji je rekao da je Jelena nestala kada se odvojila od njega i njihove ćerkice kako bi trčala po nasipu.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Čak 17 meseci od ubistva, za svirepi zločin osumnjičen je Zoran. On se trenutno nalazi u pritvoru.

Smatra se da je odnos ubijene Jelene i njenog supruga upravo najbolje opisan kroz ono o čemu su i Zoran i Jelena uvek pričali: da se njih dvoje nikada ne razdvajaju i svuda idu zajedno.

Zoran Marjanović / Izvor: Srbija Danas

I do prodavnice, i apoteke, ali i na nastupe gde bi sedeo odmah pored bine i budno posmatrao ljude u njenoj blizini... Nije je puštao samu ni na trčanje. Na jednom od njihovih zajedničkih odlazaka na trening Jelena je i ubijena.

Jelena je o Zoranu, njihovoj ljubavi i braku, javno uvek pričala sve najlepše. Međutim, u svakom njenom intervjuu isticalo se isto...

- Zoran je bio moja ljubav na prvi pogled. Ta ljubav traje 13 godina - rekla je Jelena 2015. godine u jednoj emisiji.

Ljubav na prvi pogled

Ona je tada ispričala da se u Zorana zaljubila na prvi pogled, i to kada je imala svega 12 godina.

- Prvi put sam ga videla kada sam imala 12 godina, i već tada mi se dopao, ali on je bio frajer. Za mene je mislio samo da sam mala, slatka, klinka. On je tada imao 18 godina, izlazio je u grad, imao devojke, a ja sam bila klinka koja se još ljuljala na ljuljašci. Na ljuljašci sam i bila kada sam ga prvi put "snimila" - ispričala je tad Jelena.

 

Piše:
Srbija Danas/ Blic
15.10.2017. 08:53
Pogledajte više