Jeziva scena u Požarevcu: Skočio sa drugog sprata bolnice, pao direktno na glavu

31.10.2017. 15:25
Piše:
Srbija Danas/Novosti
Ispituje se motiv

S. I. (43) iz Brežana oduzeo je sebi život skočivši sa drugog sprata Opšte bolnice u Požarevcu, u kojoj se nalazio na lečenju nakon neuspešnog pokušaja samoubistva. 

Nije isterivanje đavola, već nasilničko ponašanje: Uhapšen osumnjičeni za otmicu u Jagodini

Mladen Mijatović za SD o Jeleni Marjanović: Postoji jedan materijalni dokaz, a to je blato na Zoranovim pantalonama

Prvi, neuspešni pokušaj, on je izveo u svom selu, pucajući sebi u grudi pištoljem za ubijanje svinja, zbog čega je zadobio teške telesne povrede. Iako su povrede bile opasne po život, lekari požarevačke bolnice uspeli su da ga spasu.

hitna pomoć / Izvor: Profimedia

Ilić je duže vreme bio u depresivnom stanju i više puta je najavljivao samoubistvo, čak i kad je spašen nakon prvog pokušaja. 

Kobne večeri, on se sa odeljenja hirurgije iskrao i otišao na drugi sprat, na odeljenje urologije. Otvorio je prozor i skočio sa visine od oko deset metara. Na betonski trotoar pao je na glavu i zadobio teške povrede lobanje i prelom desne ruke.

Iako su lekari brzo reagovali i pokušali reanimaciju, Ilić je, usled teških povreda, ubrzo preminuo. On iza sebe nije ostavio oproštajno pismo, ali se pretpostavlja da je motiv samoubistva dugotrajna depresija i gubitak volje za životom.

 

Piše:
Srbija Danas/Novosti
31.10.2017. 15:25
Pogledajte više