JEZIVO! Roditelji iz PAKLA DOBILI DRUGO DETE: Nije dovoljno ŠTO JE MALA MILICA BAČENA NA POD i OTIŠLA U SMRT!

02.11.2018. 11:54
Piše:
Srbija Danas/Blic
Beba / Izvor: Profimedia
Malena devojčica nedavno je preminula u Dečijoj bolnici u Tiršovoj

Mala Milica koju je otac u februaru prošle godine kada je  imala 15 dana iz sve snage bacio na pod, juče je sahranjena na Zbegu u Borči, a njeni roditelji u međuvremenu dobili su drugo dete.

NE MOŽE DA IZDRŽI! DARKO NE ZNA ZA SEBE: Njegovi krici i jauci ispunili BOLNICU! Svi uplašeni!

Malena devojčica nedavno je preminula u Dečijoj bolnici u Tiršovoj, a na iznenađenje svih njena majka Slavica vratila se Milomiru, mužu nasilniku. Milica koja se oporavljala od povreda oduzeta je od roditelja odmah posle povrede, i smeštena je u Dom u Zvečanskoj gde je bila do smrti.

LEKARI STRAHUJU OD NOVE OPASNOSTI: Darkovi roditelji pola sata bili UZ SINA, evo šta PRETI Laziću!

Majka je Milicu retko viđala, poslednji put pre mesec dana. U međuvremenu ona je ponovo dobila dete sa Milomirom i sada živi sa njim.

Juče je Milica i sahranjena, na groblju Zbegu u Borči, a od nje su se oprostili njeni roditelji i najuža porodica. Drugo dete Milicinih roditelja, devojčica od nekoliko meseci, takođe je bila na sahrani, umotana u roze ćebence.

majka i beba / Izvor: Profimedia/ilustracija

Na sahrani je bio i Miličin deda Željko Vasić, koji, kako tvrdi, i dalje ne razgovara sa ćerkom nakon što se pomirila sa mužem nasilnikom.

- Milicu nisam uopšte viđao, ne znam šta se desilo, ni kako je umrla - rekao je duboko potreseni Vasić.

Oglasila se ŽENA POLITIČARA teško povređenog u SAOBRAĆAJCI: Đorđa OPERIŠU, molimo se da SVE BUDE U REDU!

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u kući Stankovićeve tašte. Milomir je najpre ošamario taštu, a potom zgrabio novorođenče i povredio ga. Ubrzo je uhapšen, a na saslušanju u tužilaštvu negirao je krivicu i branio se da mu je beba ispala iz ruku.

Narodni poslanik SPS-a doživeo saobraćajnu nesreću: Prevezen u Urgentni sa teškim povredama!

Na teret mu se stavljalo nasilje u porodici, a za to krivično delo zaprećena je kazna od dve do 10 godina robije. Pošto je devojčica preminula, preti mu zatvor do 15 godina.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
02.11.2018. 11:54
Pogledajte više