Jurio mladića po gradu, ranio ga, pa mu UBIO NAJBOLJEG PRIJATELJA: Detalji užasa u Leskovcu

24.08.2018. 15:40
Piše:
Srbija Danas/ Novosti
Napad počeo u parku

Leskovčanin M.S. (26), ranjen u pucnjavi koja se dogodila ispred gradskog stadiona u Leskovcu je hitno operisan u niškom Kliničkom centru i nije životno ugrožen.

On je smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju i ima četiri rane od vatrenog oružja od kojih dve prostrelne, na nadlaktici, i dve zastrelne, na grudnom košu i stomaku.

Na M.S. je najverovatnije ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a pronađen je na stadionu FK "Dubočica". Napad na njega je, prema svemu sudeći, počeo u obližnjem parku gde je policija obeležila lice mesta, a za saobraćaj je bila zatvorena i ulica koja vodi do stadiona i kojom je žrtva, prema nezvaničnim informacijama, bežala od napadača.

Savić je u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice primljen u četvrtak, 15 minuta pre ponoći i u Niš je, prema rečima direktora ove zdravstvene ustanove dr Nebojše Dimitrijevića, upućen u svesnom, komunikativnom i stabilnom stanju.

SAZNAJEMO! Crnogorki koja je pregazila Miloša i Snežanu određena KAUCIJA! Za OVOLIKO NOVCA Emina izlazi na SLOBODU

Na M.S. je pucala za sada nepoznata osoba i za počiniocem policija intenzivno traga. Istražitelji veruju da žrtva poznaje napadača ali je M.S., prema nezvaničnim informacijama, odbio da kaže ko je pucao u njega.

Svemu je navodno prethodila svađa, a u pucnjavi koja je usledila je, kako se saznaje, ubijen pas M.S., rase staford.

Ranjeni mladić živi u blizini mesta napada, kao podstanar, dok se u parku, prema rečima komšija, svako veče okuplja društvo koje pravi buku do ranih jutarnjih sati.

 

Piše:
Srbija Danas/ Novosti
24.08.2018. 15:40
Pogledajte više