KO JE SLOBA SNAJPER? Uhapšen je jer se IŽIVLJAVAO nad ljubavnicom, TRI puta pokušali da ga LIKVIDIRAJU i uvek na isti način

20.09.2021. 12:56
Piše:
Srbija Danas
Slobodan Milutinović Snajper / Izvor: Foto: Printscreen/Facebook/YouTube/RTV Vojvodina
Policija Republike Srpske hapsila ga u martu ove godine

Vođa navijača FK Vojvodina Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, uhapšen je sinoć nakon što je u iznajmljenom stanu pretukao ljubavnicu.

KRVNIČKI PRETUKAO LJUBAVNICU! Uhapšen Sloba Snajper - ovo nije prvi put da se IŽIVLJAVAO nad njom

KRVNIČKI PRETUKAO LJUBAVNICU! Uhapšen Sloba Snajper - ovo nije prvi put da se IŽIVLJAVAO nad njom

MLADI FUDBALER PREMINUO OD IZLIVA KRVI U MOZAK? Prošao lekarski pregled pre samo sedam dana

MLADI FUDBALER PREMINUO OD IZLIVA KRVI U MOZAK? Prošao lekarski pregled pre samo sedam dana

TRAMVAJ UDARIO DEVOJKU (25) Nesreća na Novom Beogradu - ne zna se u kakvom je stanju

TRAMVAJ UDARIO DEVOJKU (25) Nesreća na Novom Beogradu - ne zna se u kakvom je stanju

Kako su mediji preneli, neimenovana žena već je prijavljivala nasilje. Kako navode, prethodnog puta pretučena je u novosadskom ugostiteljskom objektu.

Sloba Snajper ranije je uhapšen sa svojom zakonitom suprugom u policijskoj akciji tokom koje se radilo na rasvetljavanju ubistva MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Ovo nije prvi put da ime Slobodana Milutinovića ispunjava stupce crne hronike. Spomenutom prilikom, početkom septembra ove godine, kod Milutinovića i supruge pronađeno je oružje u nelegalnom posedu, a par je pušten da se brani sa slobode.

U martu ove godine Milutinovića je uhapsila policija Republike Srpske. Kako su tamošnji mediji naveli, on i još jedna osoba iz Novih Ledinaca, privedeni su na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, posle čega su pušteni na slobodu.

Slobodan Milutinović Snajper / Izvor: Foto: Društvene mreže

U tom trenutku Snajper je bio član Upravnog odbora Vojvodine. Pred kraj 2020. godine izabran je na to mesto, iako je odranije bio povezan sa klubom, kao vođa navijača. Petnaestak dana nakon hapšenja podneo je ostavku na mesto u UO kluba.

Svojevremeno je ležao i u zatvoru, a teretio se za nedozvoljeno nošenje oružja, napad na službeno lice, nanošenje teških povreda, kao i da je učestvovao u poslovima sa drogom i prostitucijom.

Posle odsluženja kazne zbog droge, Milutinović je pretučen i izboden nožem. A kako su mediji pisali, sin oficira novosadske policije Marko Markuš zbog toga je osuđen na pet godina zatvora. Međutim, kasnije je oslobođen optužbi. Počinilac je ubijen 2017. godine, a ubica i nalogodavac, prema pisanju iz marta, nisu bili otkriveni.

U februaru ove godine pod auto Milutinovića postavljena je eksplozivna naprava. To je bio treći atentat koji je preživeo. Najpre mu je u novembru 2013. zapaljen džip "mercedes". Pet godina kasnije, krajem oktobra 2018, na parkingu u namerno izazvanom požaru izgoreo je "volvo", koji je on uzeo na lizing, navodili su mediji.

 

Piše:
Srbija Danas
20.09.2021. 12:56
Pogledajte više