Ljubiša je pastorku (15) podvodio 5 godina: Prodavao ju je za 100 evra, a onda je MAJKA izjavom ŠOKIRALA SVE

26.02.2018. 09:02
Piše:
Srbija Danas/Alo
Pedofil, devojčica / Izvor: Profimedia/ilustracija
Devojčica proživela pakao

Devojčica B. V. (15) iz negotinskog sela Aleksandrovac skupila je hrabrost da ode u negotinsku policiju i ispriča kakvu je seksualnu torturu preživela u proteklih pet godina. Nju je očuh primoravao na seks i podvodio ju je klijentu iz Zaječara, kome je svaki seksualni odnos naplaćivao 100 evra.

Očuh Ljubiša K. (71) saslušan je u petak uveče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana u zatvoru u Negotinu.

- Osumnjičeni Ljubiša K. je posle hapšenja izjavio policiji da je pastorka sve izmislila! Međutim, prilikom saslušanja u tužilaštvu se branio ćutanjem. Nije ni reč želeo da kaže - kaže izvor iz istrage.

devojčica / Izvor: Profimedia/ilustracija

Viši sud je odredio pritvor do 30 dana i muškarcu iz okoline Zaječara, koji je, prema devojčicinim rečima, bio klijent njenog očuha.

- On je u policiji sve negirao, ali je u tužilaštvu priznao da mu je starac podvodio devojčicu! Rekao je da mu je Ljubiša prodavao telo maloletne devojčice za debele pare - otkriva sagovornik.

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu danas treba da budu saslušane majka i devojčica.

- Majka je u policiji negirala optužbe svoje ćerke, tvrdeći da ništa nije primetila. Međutim, inspektorima je tokom razgovora otkrila jedan važan detalj. Kazala je kako je Ljubiša odvezao nju i ćerku u Zaječar, a onda devojčicu odveo u automobil R. R. i ostavio je. Kada ga je pitala zbog čega je to uradio, odgovorio je: "U njegovom autu je toplo. Neka sedi tamo, da se dete ne smrzne dok smo mi u gradu" - navodi izvor.

Postoji mogućnost da majka završi u zatvoru, ukoliko se utvrdi da je bila saučesnik u podvođenju. Pitanje je da li će ćerka smeti da optuži rođenu majku, ukoliko je zaista umešana u ovaj zločin.

Piše:
Srbija Danas/Alo
26.02.2018. 09:02
Pogledajte više