Mislili su da su se pomirile? Detalji ubistva u Zemunu: Komšije otkrile kakav je bio odnos majke i ćerke

02.06.2018. 16:07
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Hapšenje se dogodilo u stanu

Lj. S. uhapšena je sinoć zbog sumnje da je oko 18.30 nožem ubila svoju majku D. P. u stanu u Karađorđevoj ulici broj 4 u Zemunu. Navodno, Lj. S. je majku nekoliko puta ubola u vrat, usled čega je nesrećna starica preminula na licu mesta, a ova potom se predala policiji.

- Starica je preminula od ubodnih rana, a počinilac je uhapšen. Uviđaj je u toku i radi se na rasvetljavanju okolnosti koje su dovele do zločina - kazali su ranije sinoć u MUP.

Zgrožene komšije, koje su se okupile ispred zgrade, sa nevericom su komentarisale nemili događaj, dok je nedaleko od njih u policijskom automobilu sa lisicama na rukama sedela njihova komšinica Lj. S, za koju svi imaju samo reči hvale.

HAOS u Beogradu: Gorelo zdanje Glavne pošte (VIDEO)

- Bila je divna žena, jedna mirna i dobra osoba. Znam je još od kada smo bile devojke. Ne znam šta je pošlo po zlu, pa je tako nešto učinila - rekla je jedna komšinica.

Druga je dodala da su Lj. S. i njena majka bile u lošim odnosima i da ju je majka kao devojku maltretirala.

Velika TUGA u Melencima: Dečak se udavio u jezeru zato što ga je drug bacio u vodu!?

- Njihov odnos je već godinama narušen. D. P. je jednom rekla da ni stan neće ostaviti ćerki. Ova je razvedena, ima dva sina i ćerku. Sinovi su završili fakultete i oni žive s ocem, a ćerka je ostala s njom. Međutim, Lj. S. se pre dva meseca doselila kod majke, koja je živela sama. Svi smo mislili da su se konačno pomirile i da je dobro što je tako jer je D. P, stara i treba da se neko brine o njoj. Pre nekoliko dana videla sam ih u šetnji Kejom. Sve je bilo u redu, lepo su razgovarale, ništa nije slutilo na ovakvu tragediju - rekla je stanarka B. U.

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
02.06.2018. 16:07
Pogledajte više