HOROR NA EKSKURZIJI NA DIVČIBARAMA: Đaka prvaka TUKLI PESNICAMA, vratio se sav u modricama?!

15.06.2017. 23:08
Piše:
Srbija Danas / Informer
dečak / Izvor: Profimedia
Skandal u beogradskoj OŠ "Banović Strahinja"?

Osmogodišnjeg A.A. učenika prvog razreda OŠ „Banović Strahinja“ iz Beograda pretukla su prošle nedelje dvojica vršnjaka na ekskurziji na Divčibarama, tvrdi dečakova majka Slađana Petrović.

Prebili ga jer je mahao srpskom zastavicom: Dečak romske nacionalnosti strahuje da ga PONOVO NE PRETUKU!

Užas u školi u Beogradu! Đak ispekao upaljačem druga iz razreda po vratu! Dečak prebačen u bolnicu

Slađana kaže da je njen sin tokom sedmodnevnog boravka na Divčibarama svakodnevno preživljavao torturu dvojice svojih vršnjaka, i to sve pred očima učiteljice Nataše Miletić, protiv koje je najavila i tužbu.

- Dete sam na rekretativnu poslala apsolutno zdravo, a on se kući vratio sav izubijan i istraumiran. Moj sin je miran i pristali smo da ga kao roditelji pošaljemo na rekreativnu kaklp bi se družio, a onda mu se desilo da ga sedam dana neko konstantno mlati – kaže ogorčeno Slađana.

decak / Izvor: Profimedia

Muke koje je preživljavao nije odmah hteo da kaže roditeljima.

- Šokirali smo se kada smo ga videli po povratku kući. Lice mu je biklo izgrebano i u hematomima, kao i pojedini delovi tela, a na nogama je jedva stajao. Da ne govorim o tome da mu je koža skroz izgorela od sunca. Tada su ga prema njegovim rečima, brutalno prebili pesnicama i flašama napunjenim vodom. Istog trenutka smo se suprug i ja spakovali i otišli u policiju, a potom i kod lekara, gde su mu konstatovani brojni podlivi i hematomi od udaraca- objašnjava Slađana.

Oni su svoju izjavu dali policiji, ali ne znaju dali je policija saslušala učiteljicu.

Učiteljica Nataša Miletić kaže da odgovorno tvrdi da dečaka A.A. niko nije tukao na ekskurziji, jer se ona nije odvajala od dece tih sedam dana. Ona tvrdi da je dečak samog sebe povredio!?

- Nije se on vratio sa ništa više modrica nego druga deca, ona se tamo igraju, padaju, koškaju što je i on radio. A.A. je dobar dečačić, ali nažalost moram da kažem da ima problem sa prilagođavanjem govorom, i malo ponašenjem. I tamo je znao da se baca po podu, naročito u diskoteci, na šta smo ga svi upozoravali – kaže učiteljica.

Portal SrbijaDanas.com pokrenuo je pre dve godine projekat ,,Drug nije meta" koji se bavi prevencijom i suzbijanjem vršnjačkog nasilja. Pridružite nam se u borbi za bezbednu i srećnu deci!

 

Piše:
Srbija Danas / Informer
15.06.2017. 23:08
Pogledajte više