Nakon 17 meseci policija nikad bliža ubici Jelene Marjanović: Nađen krunski dokaz?

10.09.2017. 22:39
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
Jelena Marjanović / Izvor: SD/ilustracija
Na nasipu nađen dokaz koji može rasvetliti slučaj

Novi dokaz u slučaju ubistva pevačice "Granda" Jelene Krsmanović Marjanović (33) aprila 2016. na nasipu u Borči mogao bi u potpunosti da reši ovaj zločin. Kako se saznaje, krajem prošlog vikenda na mestu gde je ubijena Marjanovićeva pronađen je mobilni telefon za koji se sumnja da je pripadao ubici!

Forenzičari OTKRILI NOVE DETALJE ubistva Jelene Marjanović: Evo šta je pokazala 3D rekonstrukcija (VIDEO)

Ispovest sestre pokojne pevačice: Jelena nije ubijena na mestu gde je pronađena (VIDEO)

- Meštanin Borče šetao je blizu kanala na nasipu i u jednom trenutku u rastinju je uočio nešto sumnjivo! Približio se i video neki telefon, koji je bio skroz uništen i prljav kao da duže vreme stoji tu. Prvo što mu je palo na pamet bilo je da telefon ima nekakve veze sa ubistvo Jelene Marjanović, pogotovu zato što je pronađen blizu mesta na kom je ubijena - kaže izvor.

Pomen Jeleni Marjanović / Izvor: Srbija Danas

Kako navodi telefon je odmah odneo u policijsku stanicu.

- On je u policiji rekao da sumnja da telefon ima nekakve veze sa pevačicinim ubistvom. Inspektori su odmah telefon poslali na superveštačenje da bi se utvrdilo kome je pripadao i da bi se istražili svi mogući tragovi koji bi napokon mogli da rasvetle ovo ubistvo i dovedu do hapšenja osumnjičenog - dodao je.

Misteriozni poziv kobnog dana

Centar za forenzičku analizu koji je unajmila porodica Krsmanović nedavno je došao do šokantnih otkrića. Oni sumnjaju da Jelena nije ubijena na nasipu, kao i da joj je ubica nakon likvidacije potopio prste u varikinu da bi uništio sve moguće tragove koji bi mogli da ga otkriju. Takođe, prema saznanjima centra, sa pevačicom se niko, osim majke Zorice, nije čuo od 1. aprila iako je tek narednog dana nestala, ali i taj poziv krije dosta tajni.

- Zorica je više puta rekla da nije sigurna da je to bio Jecin glas - rekla je tokom gostovanja na televiziji pevačicina rođaka Teodora Krsmanović. 

Kako se saznaje, ukoliko je pripadao ubici, listing poziva na ovom telefonu mogao bi da bude krunski dokaz u hapšenju ubice i njegovih pomagača! 

- Inspektori sumnjaju da telefon pripada ubici i da mu je ispao u kanal tokom borbe sa Jelenom, a da je sada kada su se mulj i blato povukli, isplivao na površinu. Ukoliko jeste pripadao ubici, listing bi mogao da pokaže s kim je bio u kontaktu i razotkrije sve koji su mu pomogli tog kobnog dana da se reši tela i dokaza - kaže izvor. 

OTAC UBIJENE KRISTINE: Ne želim da vidim ubicu svog deteta!

On kaže da dok se ne reši slučaj, nijedna opcija, ma kako čudno zvučala, nije isključena pa ni ta da bi ovo mogao biti pevačicin telefon za koji mnogi nisu znali. Međutim, u porodici Marjanović sumnjaju u tako nešto.

Ne pripada Jeleni 

- To definitivno nije Jecin telefon! Njen telefon je pronađen kad i ona, i to nedaleko od mesta gde je pronađeno njeno telo. Taj mobilni se trenutno nalazi u policiji zajedno sa starim telefonom, kao i njenim tabletom - rekao je juče svekar ubijene pevačice Vladimir Marjanović.

 

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
10.09.2017. 22:39
Pogledajte više