Nakon što su je ZAKLALI popili su kafu i pojeli čokoladu: Pojavio se SNIMAK užasa kod Požarevca

04.10.2017. 18:15
Piše:
Srbija Danas/Telegraf
Teško ubistvo u Porodinu

Kamare sa kuće prvog komšije mučene penzionerke Hristine Ilić (81) iz mesta Porodin kod Požarevca, snimile su trenutak kada su dva napadača ušla u njenu kuću, kao i njihov izlazak nakon što su je preklali.

Cela kuća oblivena krvlju: U noći kada je kod Požarevca ZAKLANA Kristina, u selu se desio još jedan UŽAS

Iako je i sama Hristina u kući i oko nje imala pet kamera, napadači su ih uništili, ali su tokom mučenja za sobom ostavili brojne tragove, tako da policija očekuje da ih i analiza DNK dovede do ubica.

Zalepili joj selotejp preko usta, udarali satima, a onda ZAKLALI: Jezivi detalji svirepog ubistva kod Požarevca

Kamare sa komšijine kuće zabaležile su trenutak kada su ubice ušle u Hristininu kuću. Po nalazima obdukcije, Ilićeva je mučena tako što je tupim predmetom udarana u glavu bockana nožem po celom telu. Nije mogla da pozove pomoć, jer su joj ubice preko usta zalepile selotejp.

policija / Izvor: Srbija Danas

Nakon premetačine, zločinci su pronašli oko 3.000 eura, zlatan nakit i dukate, posle čega su sa više udaraca u vrat zaklali Hristinu i napustili kuću, što su, takođe, zabeležile kamere sa komšijine kuće.

Nakon ubistva, kako je ustanovljeno, ubice su Hristinino telo odvukle do kupatila i bacile ga pored WC šolje. Nakon toga, skuvali su kafu, ispušili su po cigaretu i pojeli po čokoladicu i mirno napustili kuću.

Delo je okvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprećena kazna 0d 10 do 40 godina robije.

Piše:
Srbija Danas/Telegraf
04.10.2017. 18:15
Pogledajte više