Napaćena Jelena koju je ZAKLAO suprug poslednjim statusom kao da je naslutila da se sprema NEKO ZLO

07.05.2018. 13:13
Piše:
Srbija Danas
Jelena Grbić / Izvor: Foto: Facebook/printscreen/Jelena Grbic
Njeno beživotno telo zatečeno oko ponoći u stanu u kom je živela sa troje dece

Jelena Grbić (38) iz Kosjerića ubijena je kasno sinoć u porodičnoj kući naočigled svoje troje dece, a glavni osumnjičeni za ubistvo je njen drugi suprug I.R.

Njeno beživotno telo je zatečeno oko ponoći u stanu u kom je živela sa troje dece. Jelena je poslednjih sat vremena svog života – ako je suditi prema njenom profilu na Fejsbuku – provela šerujući hitove narodne muzike i motivacione poruke!

- Laku noć prijatelji - nesvesno se jednim od poslednjih postova napaćena Jelena oprostila od dragih ljudi.

Na njenom profilu su inače najčešće slike njenog najmlađeg sina (3). Komšije tvrde da je njen brak bio veoma nestabilan i da je I.R. godinama zlostavljao napaćena Jelenu.

- Iz prethodnog braka imala je dvoje dece, a nakon smrti prvog muža ponovo se udala i sa sadašnjim suprugom I.R. dobila još jednog dečaka (3). Brak im je bio veoma nestabilan. Nekoliko puta ga je prijavljila za nasilje. On je u više navrata čak i bio u zatvoru zbog toga što je tukao Jelenu. Bio mu je zabranjen pristup i njoj i deci. Verovatno je sinoć nasilno provalio - kažu užasnute komšije.

Jelena je inače imala jednu kraću nogu i kao osoba sa invaliditetom nigde nije radila.

I.R. je takođe iz Kosjerića i sezonski je radnik. Policija trenutno pretražuje i okolna sela na kojima je povremeno zarađivao.

 

Piše:
Srbija Danas
07.05.2018. 13:13
Pogledajte više